Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Iz zagrebačkih garaža, nakon dugogodišnje potrage za pravom ekipom, rodio se bend Munchmen koji je nedavno predstavio svoje prve dvije pjesme, „Together“ i „Minor Groove“.

Sviranjem, improvizacijom i međusobnim upoznavanjem kroz glazbu, nastao je jureći vlak inspiriran kombinacijom više žanrova. U želji širenja slobode kreativnosti i stvaranja zajednice ljubitelja glazbe te umjetnosti općenito, Munchmen odlazi u Penthouse Studio gdje snima svoj EP album prvijenac..

Svojom funk-rock mješavinom, često inspiriranom više žanrova kao što su jazz, grunge, pop, indie i blues, Munchmen za svoj prvi projekt snima 4 pjesme.

{youtube}IQrQOe8moHA{/youtub}

Munchmen je nedavno objavio svoj drugi singl, pjesmu „Minor Groove“, za koju su momci u suradnji sa IAM FILM PRODUCTIONS snimili spot.

Pjesma potpuno drugačijeg karaktera i stila, uz pomoć Mate Ponjevića sa svojim velikim doprinosom na glazbenom aranžmanu, svojim funk-hip hop groovom u uvijek pozitivnom duhu govori o nastanku Munchmena te njegovom pogledu na glazbenu scenu i budućnost.
Bend koji je uvijek u potrazi za novim zvukovima i stilovima, u iščekivanju otvaranja pozornica, spreman je podijeliti svoju glazbu sa svima.