Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ususret ljetu i najavljenom ovom albumu naslova „Happier Than Ever“ Grammyjem nagrađivana glazbenica Billie Eilish objavila je još jedan novi singl – „Lost Cause“! Najnoviji singl stigao je u pratnji službenog videospota kojeg je i ovoga puta osmislila i režirala - upravo Billie Eilish.

Podsjećamo, s objavom hvaljenog prethodnog singla „Your Power“ (koji je debitirao na #10 Billboardove Top 100 ljestvice te u prva dva tjedna od objave zabilježio više od 150 milijuna streamova) glazbenica je potvrdila kako ove godine stiže i njen iščekivani, drugi po redu, studijski album! Naslova „Happier Than Ever“, izdanje stiže 30. srpnja, te donosi ukupno 16 pjesama. Osim u digitalnom obliku, album će biti dostupan u raznim fizičkim formatima - od CD-a, vinila do kasete, a svi formati su dostupni i za prednarudžbe: umhr.lnk.to/Behappierthanever

Billie Eilish jedna je od najuspješnijih glazbenica gen-z generacije, koja je sa svojim debitantskim izdanjem „ocean eyes“ u vrlo kratkom vremenu osvojila čitav svijet. Glazbu stvara zajedno sa svojim bratom FINNEAS-om, a s prvim studijskim albumom „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?“ obilježili su dodjelu Grammy nagrada održanu 2020. godine, osvojivši priznanja u svim ključnim kategorijama. Billie Eilish tako je ispisala glazbenu povijest kao najmlađa glazbenica kojoj je to uspjelo, a u povijest je ušla i postavši najmlađom glazbenicom i autoricom koja je kreirala James Bond naslovnu pjesmu – „No Time To Die“. I ove godine policu je ukrasila s dva Grammy priznanja, a uz najavu novog albuma, Eilish 2021. godinu već je obilježila dokumentarnim „The World’s A Little Blurry“, objavom knjige „BILLIE EILISH“ obogaćene stotinama do sad neviđenih fotografija te potvrdom novih koncertnih datuma.

"Happier Than Ever" (popis pjesama)

1. Getting Older
2. I Didn’t Change My Number
3. Billie Bossa Nova
4. my future
5. Oxytocin
6. GOLDWING
7. Lost Cause
8. Halley’s Comet
9. Not My Responsibility
10. OverHeated
11. Everybody Dies
12. Your Power
13. NDA
14. Therefore I Am
15. Happier Than Ever
16. Male Fantasy