Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Na glazbenu scenu s prvim singlom "Ponekad" stupa Pava, mlada 23-godišnjakinja koja ljubav prema glazbi gaji od malih nogu.

Zagrebačkoj i hercegovačkoj publici poznata je već neko vrijeme zbog svojih redovnih nastupa na sceni, ali njen glazbeni put započeo je puno ranije. Još je u djetinjstvu pokazivala veliku ljubav prema glazbi i klaviru, sada neizostavnom pri svakom javnom nastupu. S 10 godina upisuje Osnovnu glazbenu školu Ivana pl. Zajca u rodnom gradu Mostaru, gdje nastavlja i srednju glazbenu školu i tako daje klasične korijene svom glazbenom izričaju. Nakon završene srednje škole, upisuje fakultet Logopedije u Mostaru, ali u isto vrijeme nastavlja se baviti glazbom, prvo kao izvođač, a sada i kao kantautor. Nakon završenog preddiplomskog studija, odlazi u Zagreb ostvariti svoj glazbeni san.

Dolazak u Zagreb bio je velik preokret nakon malog i prisnog Mostara, ali se Pava odlično snalazi ne prepuštajući ništa slučaju. Polako, ali sigurno osvaja zagrebačku scenu, unatoč koronakrizi i svim ograničenjima povezanim s istom. Nakon samo godinu i pol dana od dolaska u Zagreb, objavljuje svoju prvu autorsku pjesmu „Ponekad“, potpisuje glazbu i tekst, te pokazuje kako je više od samo izvođačice obrada.

Pava je snimila klavir i sve vokale za svoju pjesmu u Red Records studiju pod palicom Đure Ravenšćaka, koji je ujedno i aranžer pjesme, uz odsvirane bubanj, bass i gitarske dionice. Blues prizvuk akustične gitare duguje Jonatanu Aliću iz Lighthouse studija. Za miksanje i mastering konačne snimke zaslužan je Krunoslav Licitar "Macola".

U želji da upotpuni svoju viziju, Pava snima videospot u suradnji s Opis Film produkcijom, u režiji Darija Bajurina. Videospot je sniman u Medveji, u blizini Opatije, a kao posebni gosti u spotu pojavljuju se mladi hrvatski glumci Vini Jurčić i Adrian Bagarić.