Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nagrađivana i nominirana reperica i umjetnica Tkay Maidza početkom srpnja je objavila iščekivani nastavak prošlogodišnjeg EP-a "Last Year Was Weird, Vol. 2" - završni dio trilogije "Last Year Was Weird, Vol. 3". Osam novih pjesama producirao je njezin dugogodišnji suradnik Dan Farber.

Netom prije objave (za početak) digitalnog EP-a, Tkay je izbacila i novi singl 'Cashmere' kojeg prati sanjivi, cvjetni video u režiji Jaspera Soloffa (Tinashe, DJ Khaled). Omamljujućeg R&B zvuka, 'Cashmere' je vrlo zadovoljavajuća protuteža bombastičnim prethodnicima 'Kim' i 'Syrup'.

Tkay Maidza nedavno je zaokružila 2020., godinu koja je umjetnicu rođenu u Zimbabveu i odraslu u Australiji, vinula u nove visine. Od ogromnih billboarda na Times Squareu, tema u Pitchfork i Vouge magazinima i uključivanja u službeni FIFA soundtrack, njezin EP "Last Year Was Weird, Vol. 2", predstavio je uvjerljivi novi korak za mladu umjetnicu koja svojim izražajnim vještinama vrlo uspješno i spretno obuhvaća razne glazbene žanrove. Album je nominiran i za najbolje Soul/R&B izdanje (nagrada ARIA), a kritika (Pitchfork, Stereogum, Crack, The Guardian, PAPER i mnogi drugi) niže samo pohvale.

Popis pjesama:

1. Eden
2. Onto Me (with UMI)
3. So Cold
4. Syrup
5. Kim (with Yung Baby Tate)
6. High Beams
7. Cashmere
8. Breathe