Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Britanski producent Lewis Roberts aka Koreless predstavio je nedavno novi video za singl 'White Picket Fence', kojeg je režirala njegova prijateljica i kolaboratorica FKA twigs. FACT Magazine ga je premijerno emitirao, a spot prikazuje Korelessa kako peca kraj Lamborghinija, uz grupu divljih goth rejverica, negdje u engleskom seoskom okruženju.

FKA twigs o snimanju videa kaže: "Lewis nije samo dragi prijatelj nego jedan od mojih najdražiš kolaboratora. Njegova sonična paleta je jednako vanzemaljska I kao iz nekog drugog svijeta, koliko i prizemljena, i u meni budi osjećaj povezanosti s prirodom. Za Lewisov video sam htjela to vizualno stvoriti. Misterija se ispreplela s osjećajem poznatosti. 'White Picket Fence' vizual je moderna rekonstrukcija bajke koja ne postoji. Svaka osoba predstavlja posebni glazbeni zvuk, a publi je voajer jer je glazba personificirana u mistično iskustvo. Prvi put sm režirala glazbeni video za drzgog artista i zahvalna sam Korelessu i Object & Animal na prilici." Koreless dodaje: "twigs i ja smo nedavno proveli puno vremena u studiju, jako ju poštujem kao glazbenicu i vizualnu umjetnicu. Uvijek sam voliko vidjeti kako vizualnim uvidima oživljava svoje pjesme, i kad mi je rekla svoju ideju za 'White Picket Fence' spot, nisam ni nazmišljao. To je jedna od najdragocjenijih pjesama na albumu, ali vjerovao sam u nju, dao potpunu kontrolu i neizmjerno sam zadovoljan rezultatom."

Dugo iščekivani debut album "Agor" objavljen je za label Young. Postoji ideja o skrivenim dubinama albuma koji je nastajao više od pet godina, sugerirana njegovim nazivom. Naime, Agor je velška riječ za otvoreno i prikladno je ime za snimku koja postoji na senzornim pragovima, pomaže voditi slušatelja iz jednog carstva u drugo, manje posjećeno. Prostire se kroz različite svjetove plesa, ambijenta i suvremene klasike, a ne zvuči poput primjera bilo kojeg od njih.

Popis pjesama:

1. Yonder
2. Black Rainbows
3. Primes
4. White Picked Fence
5. Act(S)
6. Joy Squad
7. Frozen
8. Shellshock
9. Hance
10. Strangers