Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Alternativni rock duo Short Reports snimio je svoj prvi LP "Cats vs Dogs" uz pomoć Know How Production (Grujica i Ivica Bibin - snimanje zvuka) i Draška Popovića koji je zaslužan za mastering. Album je sniman tijekom 2020. i produciran tijekom tekuće godine (2021).

"Cats vs Dogs" sa sobom donosi devet pjesama (11 s introm i outrom) u trajanju od 23 minute.

Short Reports o albumu: Tijekom vremena koje provodimo zajedno, susrećemo se s mnogim situacijama u kojima kroz različite reakcije i emotivna stanja, upoznajemo detaljnije sebe kao i jedno drugo. Svaka nova okolnost i iskustvo dovodi i do nastanka naših pjesama od kojih je izabrano spomenutih 9 za prvi album.

S ovog LP-a prva dva singla "Connection" i "Bad Side" su dobila i svoje video spotove u 2021. godini, a u planu je da se sa spomenutog albuma vizualizira još nekoliko pjesama. Također, bend Short Reports već uveliko sprema drugi album, koji će biti snimljen tijekom 2022. godine.

Album "Cats vs Dogs" je doživio svoju digitalnu premijeru na svim glazbenim servisima na internetu na dan rođenja bubnjarke Nikolette Fehér 17.11.