Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U sklopu obilježavanja tri desetljeća postojanja, izdavačka kuća Take It Or Leave It Records trudi se reizdati sve one kapitalne albume iz rane faze svog rada, koji su ostali zabilježeni jedino na audio-kasetama. Na red su, baš za Novu godinu, došli i „srpski Ramonesi“, tada tek punoljetna kruševačka postava - The Daltones, koji su 1996. godine objavili album prvijenac „Roco punk“.

Album „Roco Punk“, snimljen je u rujnu 1995. u kruševačkom studiju ADC. Produkciju je radio Vlada Milutinović, a snimateljski posao Darko Tomić. Od sada je dostupan i na svim relevantnim digitalnim platformama:

Godine 1993. u Kruševcu, Nikola Bojić – bubanj, Vladimir Radovanović – gitara, Slaviša Bobić – bas i Bojan Manojlović glas i gitara osnovali su sastav The Daltones. Po uzoru na punk-rock bendove kasnih sedamdesetih (The Ramones i Sex Pistols) stvaraju autentične autorske teme.

Prije službenog izdanja imali su mnogobrojne koncerte po Srbiji, a prvi nastup održali su u listopadu 1993. godine u prištinskoj dvorani sportova „Boro i Ramiz“, na brucošijadi, kao predgrupa zvijezdama večeri.

U grupu, krajem iste godine, dolazi Aleksandar Živić kao pjevač, a Bojan ostaje za gitarom i dobija funkciju pratećeg vokala.

Sa spremnim materijalom za drugi album punili su koncertne prostore diljem domovine, ali nažalost – album nikada nije objavljen.