Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Conan Gray, jedan od predvodnika nove generacije glazbenika, objavio je introspektivnu pjesmu „Jigsaw“! Riječ je o četvrtom singlu koji stiže s njegovog drugog albuma najavljenog za 2022. Prethodno objavljeni singlovi su „Astronomy“, „Telepat“ i „People Watching“.

Za najnoviju pjesmi “Jigsaw”, Conan Gray izjavio je kako gotovo riječ o dnevničkom zapisu u kojem se otvara o stalnom mijenjanju i prilagođavanju sebe iz želje da udovolji drugima.

„Proveo sam cijeli život izvrćući se i mijenjajući sam sebe kako bih usrećio sve druge. Mislio sam da ću, odijevam li se i ponašam li se na određeni način, konačno biti voljen. Ne ide to tako, očito. Na kraju svega, pogledao sam se u ogledalo i jedva prepoznao svoj iskrivljeni odraz“, komentirao ja glazbenik otkrivši i poruku koju žele da slušatelji čuju u pjesmi: „Nadam se da će 'Jigsaw' doći i kao svojevrsno upozorenje ljudima: uništavati sebe kako biste osvojili nečiju ljubav samo će ostaviti praznine iznutra. Jer, na kraju krajeva, ta osoba neće voljeti vas, već vašu lažnu verziju. Umjesto toga, odlučite voljeti sebe onakvima kakvi jeste.“

Upravo ovakav izravan i iskren pristup stvaranju pjesama Conanu su na samom početku karijere omogućili da se poveže s publikom. Već s 12 je godina na svojem YouTube kanalu počeo objavljivati glazbeni sadržaj popraćen vizualima koje je sam kreirao, a njegova ga je upornost pretvorila u pop fenomen koji privlači milijunsku publiku. S prvim albumom „Kid Krow“ iz 2020. godine, hvaljeni 23-godišnji glazbenik dospio je na visoko 5. mjesto Billboard 200 ljestvice, dok su singlovi „Heather“ i „Maniac“ doživjeli ogroman uspjeh na društvenim mrežama.

Svojom glazbom osvojio je i neke od vlastitih glazbenih heroja među kojima je i Elton John koji je Conana nazvao „briljantnim tekstopiscem“.