Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Taylor Swift objavila je novu verziju pjesme „This Love (Taylor's Version)” s njezinog petog studijskog albuma „1989”! Pjesma se po prvi put mogla čuti u traileru za seriju „The Summer I Turned Pretty”, adaptaciji istoimenog romana autorice Jenny Han, a odsad je dostupna i na svim glazbenim platformama.

„Hvala Jenny Han na uključivanju nove verzije moje pjesme 'This Love' u 'The Summer I Turned Pretty'. Uvijek sam bila izuzetno ponosna na ovu pjesmu i vrlo sam emotivna zbog ovakvog razvoja događaja“, napisala je Taylor na Instagramu.

„This Love” je prvotno objavljena na albumu „1989” iz 2014. godine, a riječ je i o jedinoj pjesmi s izdanja koju je napisala sama Taylor. Fanovi su ju nerijetko isticali kao nepravedno podcijenjenu pjesmu, a u vrijeme njezinog izlaska, Taylor je na Tumblru napisala: „Posljednji put kada sam stvarala poeziju koja je na kraju postala singl, pisala sam u svom dnevniku o nečemu što mi se tada događalo. Iz toga je nastala kratka pjesma koja se sastojala od sljedećih stihova: 'This love is good / this love is bad / this love is alive back from the dead / these hands had to let it go free / and this love came back to me'. Zapisala sam te riječi, zaklopila dnevnik i naslonila ga na noćni ormarić (…) Odjednom sam u glavi samo čula melodiju – tad sam shvatila da će to biti moja nova pjesma.“

Nakon što je objavila reizdanja „Fearless (Taylor's Version)” i „Red (Taylor’s Version)”, Swift je u rujnu prošle godine predstavila i novu verziju singla „Wildest Dreams (Taylor's Version)” koji je također originalno objavljen na albumu „1989”.

IzvještajiHabib Koite nastupio na 4. Backstageu


Inciter predstavili novi album u Hard Placeu


Novigrad je postao dom bluesa


Konstrakta u Zagrebu


Kids form the sky u Močvari


Dark alternativa u Boogaloou


Prepuna pulska Arena ispratila odlazak velikana


Artistični Urban sa svojom četvorkom popunio pulski Kaštel


Zatvoren je INmusic #15


INmusic festival - dan 3.


Drugi dan INmusic festivala


Otvoren je jubilarni 15. INmusic festival


Vlajternativni dokumentarac prikazan u Zadru


Rival Sons - rock je živ i diše punim plućima


Kasabian kao šlag na tortu jubilarnog INmusica


Nick Cave And The Bad Seeds na INmusicu


Njihovo veličanstvo The Killers


Deftones na INmusicu


Malady Lane prekratko, ali odlično


Gogol Bordello razvalili Main Stage