Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Paolo Nutini, jedan od najvećih i najpopularnijih škotskih glazbenika modernog doba, vratio se s novom glazbom nakon stanke od preko osam godina. Ovoga tjedna Nutini nas je počastio s dvije sjajne nove pjesme, "Through The Echoes" i "Lose It", ali i saznajemo kako će Paolo četvrti studijski album "Last Night In The Bittersweet" objaviti 1. srpnja ove godine.

Osvrt na sve što je Paolo postigao do danas potvrđuje njegov status jedne od najvećih priča o uspjehu u povijesti britanske glazbe. Dva od njegova tri dosadašnja albuma, 'Sunny Side Up' i 'Caustic Love', zauzela su 1. mjesto na britanskim ljestvicama albuma jer su zajedno prodana u više od 8 milijuna primjeraka diljem svijeta te su prikupili 1,5 milijardi streamova na digitalnim servisima. Dobitnik nagrade Ivor Novello i višestruko nominirani glazbenik za nagradu BRIT također je prikupio izvanrednih 18 platinastih certifikata samo u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Album ‘'Last Night In The Bittersweet'’ samo će nastaviti taj fenomenalan niz uspjeha. Ovaj 70-minutni dragulj čiji se zvuk proteže od klasičnog rocka preko post-punka do hipnotičnog Krautrocka, u procesu nastajanja dokazuje svoju vrijednost kao njegov najzanimljiviji I najprofinjeniji uradak do sada. Producirao ga je Paolo Nutini osobno uz Danija Castelara i Gavina Fitzjohna, a u koautorstvu izabranih pjesama su mu se priključili članovi njegovog benda.

IzvještajiZucchero oduševio lisinski


Placebo + Jonathan na Šalati


Habib Koite nastupio na 4. Backstageu


Inciter predstavili novi album u Hard Placeu


Novigrad je postao dom bluesa


Konstrakta u Zagrebu


Kids form the sky u Močvari


Dark alternativa u Boogaloou


Prepuna pulska Arena ispratila odlazak velikana


Artistični Urban sa svojom četvorkom popunio pulski Kaštel


Zatvoren je INmusic #15


INmusic festival - dan 3.


Drugi dan INmusic festivala


Otvoren je jubilarni 15. INmusic festival


Vlajternativni dokumentarac prikazan u Zadru


Rival Sons - rock je živ i diše punim plućima


Kasabian kao šlag na tortu jubilarnog INmusica


Nick Cave And The Bad Seeds na INmusicu


Njihovo veličanstvo The Killers


Deftones na INmusicu