Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Da se nova izdanja ove hip-hop ikone čekaju s nestrpljenjem i da Kendrick Lamar nikad ne razočara, dokaz je i najnoviji album „Mr. Morale & The Big Steppers“. Od trenutka kada je objavljen, album ne prestaje biti jedna od najvrućih tema društvenih mreža i svjetskih medija. „Mr. Morale & The Big Steppers“ Kendricka Lamara također bilježi vrtoglave rezultate slušanja na glazbenim platformama, a svih 18 pjesama, podijeljenih u dva dijela, slušati se mogu na streaming platformama.

Na najnovijem studijskom izdanju Lamar je ugostio velik broj kolega glazbenika pa slušatelji imaju priliku uživati u suradnjama s imenima kao što su Portishead’s Beth Gibbons, Summer Walker, Ghostface Killah, Thundercat, Baby Keem i Sampha. Impresivan niz imena pridružio se i radu na produkciji albuma, a samo neki od istaknutih stručnjaka iz glazbene industrije su Pharrell, Duval Timothy, The Alchemist, Beach Noise, Boi-1da, Sounwave, Dahi, FNZ, J.LBS, Bekon te mnogi drugi.

Navodeći niz suradnika, zanimljivo je spomenuti kako se u nekoliko navrata u pjesmama može čuti spiritualni učitelj i pisac Eckhart Tolle koji doprinosi narativnim dionicama dok „We Cry Together“ donosi sample pjesme „June“ popularnih Florence + The Machine.

„Mr. Morale & The Big Steppers“ dolazi nakon hvaljenog albuma „DAMN.“ koji gotovo idealno sažima i predstavlja bezgranične kreativne mogućnosti i umjetnički izraz ovog autora. Zajedno s ovim izdanjem, Kendrick Lamar potvrdio je svoj istaknuti status na hip-hop sceni.

IzvještajiKids form the sky u Močvari


Dark alternativa u Boogaloou


Prepuna pulska Arena ispratila odlazak velikana


Artistični Urban sa svojom četvorkom popunio pulski Kaštel


Zatvoren je INmusic #15


INmusic festival - dan 3.


Drugi dan INmusic festivala


Otvoren je jubilarni 15. INmusic festival


Vlajternativni dokumentarac prikazan u Zadru


Rival Sons - rock je živ i diše punim plućima


Kasabian kao šlag na tortu jubilarnog INmusica


Nick Cave And The Bad Seeds na INmusicu


Njihovo veličanstvo The Killers


Deftones na INmusicu


Malady Lane prekratko, ali odlično


Gogol Bordello razvalili Main Stage


Royal Blood nastupili na main stageu


fenomenalni rastur World Stagea u ranovečernjim satima


White Lies na INmusicu


LHD - dokaz da glazba govori više od riječi