Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Kralj iskrenih emocija, nježnih nota i moćnih vokala, John Legend danas predstavlja novi singl pod nazivom „Dope“. Ova dirljiva i zarazna pjesma, na kojoj mu se pridružuje talentirani američki reper JID, svojim toplim vibracijama i senzualnom lirikom, posvećenoj toj nekoj posebnoj osobi, postavlja ton za početak ljeta. „Dope“ možete poslušati u nastavku.

Pjesmu su napisali Legend, Charlie Puth, Ryan Tedder, Ian Kirkpatrick i JID, a Tedder i Kirkpatrick su bili zaduženi i za produkciju.

Veoma mi je drago što predstavljam novu glazbu. Proteklih godinu dana za mene je bilo baš uzbudljivo razdoblje u kreativnom smislu – pisao sam i surađivao sa nekima od najtalentiranijih ljudi u na glazbenoj sceni, a imamo i sjajan novi materijal koji jedva čekam podijeliti sa svijetom. „Dope“ je jedan od mojih favorita, jako mi se sviđa energija te pjesme. Drago mi je što sam radio sa nadahnutim glazbenicima i producentima na ovom projektu, a JID je jedan od mojih omiljenih mladih hip-hop izvođača. Nadam se da će slušatelji zavoljeti ovu pjesmu i da će postati ovoljetni soundtrack, kaže John Legend o svom novom izdanju.

Kao prvi muškarac afroameričkog porijekla koji je osvojio EGOT priznanje, John Legend iznimno je poštivan, bilo to od kolega iz industrije ili slušatelja diljem svijeta. Sa sedam albuma iza sebe, među kojima je i posljednji „Bigger Love“ iz 2020. godine, on započinje novi projekt u Las Vegasu pod nazivom „Love In Las Vegas“ – spektakularan show koji se održava u kazalištu Zappos od 22. travnja ove godine. John trenutno marljivo radi na novoj glazbi, a ova pjesma je prvi uvid u nadolazeći album čiji se izlazak očekuje uskoro.

IzvještajiKids form the sky u Močvari


Dark alternativa u Boogaloou


Prepuna pulska Arena ispratila odlazak velikana


Artistični Urban sa svojom četvorkom popunio pulski Kaštel


Zatvoren je INmusic #15


INmusic festival - dan 3.


Drugi dan INmusic festivala


Otvoren je jubilarni 15. INmusic festival


Vlajternativni dokumentarac prikazan u Zadru


Rival Sons - rock je živ i diše punim plućima


Kasabian kao šlag na tortu jubilarnog INmusica


Nick Cave And The Bad Seeds na INmusicu


Njihovo veličanstvo The Killers


Deftones na INmusicu


Malady Lane prekratko, ali odlično


Gogol Bordello razvalili Main Stage


Royal Blood nastupili na main stageu


fenomenalni rastur World Stagea u ranovečernjim satima


White Lies na INmusicu


LHD - dokaz da glazba govori više od riječi