Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U rujnu ove godine rock ikone KISS nastavljaju otkivati nova iznenađenja uz popularne serije izdanja koja donosi službene bootleg snimke okupljene pod nazivom “Off The Soundboard”. Najnoviji, ujedno i posljednji, u nizu ovih kolekcionarskih izdanje je “KISS – Off The Soundboard: Live In Des Moines 1977”, prednaručiti se može već sada.

Među pjesmama koje donose sirovu, britku i moćnu energiju klasičnog KISS koncerta, u sastavu Paul Stanley, Gene Simmons, Ace Frehley i Peter Cris, nalaze se i neizostavni hitovi kao što su “Let Me Go Rock ‘N’ Roll,” “Love Gun,” “Rock And Roll All Nite,” “Shout It Out Loud,” i “Beth”. Ukupno 17 pjesama snimljenih 29. Studenog 1977. godine u Des Moinesu (Iowa, SAD) u vrijeme ekstravagantne i produkcijski iznimno raskošne “KISS Alive II” turneje, bit će dostupno kao CD i digitalno izdanje, na standardnom crnom dvostrukom vinilu te u na limitiranom luksuznom dvostrukom ljubičastom vinilu dostupnom ekskluzivno putem službenog KISS online shopa.

“KISS – Off The Soundboard: Live In Des Moines 1977“ važan je kamen temeljac za “KISStory” - svjedočanstvo je jednog od najznačajnijih trenutka u povijesti benda te ujedno proslava samog benda koji mnogobrojne rock ‘n’ roll fanove diljem svijeta opskrbljuju neprikosnovenim KISS iskustvom. Zajedno s drugim “Off The Soundboard” izdanjima KISS ovom serijom nastavljaju širiti svoju legendarnu ostavštinu revolucionarnih live albuma s, kako navode - dokumentom spektakularne ekstravagancije veće od života što čini svaki koncert grupe KISS.

kiss cover

Kada su u pitanju koncerti, grupa KISS globalno slovi kao jedan on najboljih bendova s nastupima uživo, a isto vrijedi i kada je rice o plasiranju “live albuma”. Naime, čak njihova dva koncertna albuma uvrštena su na popis najboljih live izdanja ikada – zlatnim certifikatom ukrašen “Alive!” iz 1975. te dvostruko platinasti “Alive II” iz 1977. Godine.

Poznati kako po spektakularnim nastupima tako i po svojim zaštitnim znakovima, KISS već desetljećima dokazuju zašto se konstantno u samom vrhu rock n rolla. Članovi Rock & Roll Kuće Slavnih i vlasnici nagrade “America’s #1 Gold Record Award”, u svojoj 49 godina dugoj karijeri prodali su više od 100 milijuna albuma, te se mogu pohvaliti sa svjetskih turnejama kojima su obarali rekorde te gotovo redovito podizali produkcijske domete.

Koncertno KISS iskustvo uskoro ima priliku doživjeti i domaća publika! U okviru svoje posljednje "End of the road" turneje, KISS - po prvi posljednji puta - 9. srpnja stiže u Arenu Zagreb!

Podsjetimo, trenutačno aktualna svjetska turneja njihova je najveća do sad - započela je u 2019. godini, a interes je bio toliki da su se dogovarali dodatni koncerti. Nakon što su mnogi europski datumi zbog pandemije su morali biti odgođeni, među novim terminima našao i sasvim novi - koncert u zagrebačkoj Areni! Članovi benda su zjavili da turneju posvećuju milijunima KISS obožavatelja koji ih podržavaju više od 40 godina:

„Sve što smo izgradili i sve što smo postigli tijekom proteklih četiri desetljeća, nikada se ne bi dogodilo bez milijuna ljudi širom svijeta koji su punili klubove, arene i stadione. Ovo će biti ultimativna proslava za one koji su nas već vidjeli i slušali te posljednja šansa za one koji to nisu. KISS vojsko, opraštamo se na posljednjoj turneji s našom najvećom predstavom do sada - izaći ćemo istim putem kojim smo i ušli... bez ispričavanja i bez zaustavljanja.“

Izvještajiodmatanje duše u Burgu Clam


Freddie i Elton na rimskom/zadarskom forumu


King Gizzard u Šibeniku - 2. večer


King Gizzard & the Lizard Wizard na tvrđavi sv.Mihovila


Combichrist okrenuli Močvaru


Gojira poharala Dom sportova


Vrhunski baletni programi u Ljubljani


2. dan Forestland festivala


Otvoren je Forestland festival


Kojoti + Električni orgazam u Šibeniku


Tom Jones odličan u bajnoj Opatiji


The Rolling Stones u Beču


Diana Krall u Lisinskom


Kultur Shock u Zagrebu


Judas Priest u Ljubljani


Spektakularna rapsodija u Bologni


Rock spektakl u Zagrebačkoj areni


Repetitor zapalio Tvornicu


Goran Bregović na Sustipanu


Velika The Rolling Stones fešta u Hyde Parku