Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Domaća glazbena scena dobiva još jedan duet. Perspektivna mlada glazbenica Miach (Mia Čičak) i jedno od trenutno najatraktivnijih glazbenih imena, trap pionir Hiljson Mandela, predstavljaju zajednički singl i videospot “NLO”. Prema dosadašnjim reakcijama publike, pjesma je u manje od 24h od objave ušla u Top 20 domaće YouTube Trending liste (kategorija Music).

Kako otkriva Miach, pjesma je inspirirana filmom “Men In Black”, a njen zarazni refren nastao je spontano tijekom studijskog session-a: “Pjesma 'NLO' nastala je tijekom ljeta te smo na njoj radili Mihovil Šoštarić Lockroom i ja. Jedne ljetne večeri Miha i ja smo gledali film “Men In Black” te kada smo sljedeće jutro došli u studio, dok je Miha radio beat, ja sam inspirirana filmom počela pjevušiti 'K'o da s drugog planeta si...'. Pogledali smo se i znali da je to - to, te smo oko tog stiha i sagradili cijelu pjesmu”.

Po završetku pjesme, kao gosta u pjesmi pozvali su Hiljsona Mandelu, s kojim je Lockroom kreirao njegov uspješan solo album “Mandela Effect”, a i ova suradnja pokazala se vrhunskom kombinacijom: “Hiljsonu se pjesma svidjela te je snimio svoj vers i time savršeno zaokružio cijelu priču", ističe Miach.

Prateći videospot nastao je u Beogradu, a za njegovo kreiranje zaslužan je hvaljeni dvojac Vuk Nedeljković Debbug i Đurđina Samardžić GG help, koji su vizualno prikazali pjesmu kroz imaginarni cyber svijet i tako opisali ljubav zbog koje se osjećaš ‘kao da je sve nestvarno, odnosno izvan ovog svijeta’. “Posebno bih istaknula odličan make-up & hair tim, koji je svojim zanimljivim kreacijama još više oživio cijeli spot!” zaključuje Miach.

Ova mlada glazbenica s pjesmom “NLO” predstavlja i EP izdanje “Između nas”, koje donosi ukupno četiri autorske pjesme. Kako otkriva Miach, svaka pjesma na svoj način opisuje ljubavni odnos i priča neku drugu priču, a zaigrano su omotane u r&b i pop zvuk čiju produkciju također potpisuje Mihovil Šoštarić Lockroom.

Miach će se uskoro uživo predstaviti i na iščekivanom festivalu Lil Drito, koji će se održati 30. rujna u zagrebačkoj Tvornici kulture te na jednom mjestu okupiti nova regionalna imena trap i r&b scene.

I dok pjesma “NLO” već svira radijskim eterom, prateći videospot dostupan je putem YouTube platforme, dok je EP “Između nas” u izdanju Aquarius Recordsa objavljen na svim digitalnim glazbenim servisima.

Miach: “Između nas” EP:
1. NLO ft. Hiljson Mandela
2. Pravila
3. Ruke
4. vtp

IzvještajiAlter Bridge, Halestorm, Mammoth WVH u Domu sportova


Električni orgazam u Tvornici


Andre Rieu razgalio Arenu


Clutch i Tvornica treći put


Orvel + Grgur u Močvari


Mingus Big Band zatvorili ovogodišnji Zagreb jazz festival


Artan Lili u Tvornici Kulture


Grgur, Panda Rhei i Quiet Protest u Mochvari


Izvrstan koncert Flyera u Tvornici


Goran Bare i Majke u Domu sportova


Kayhan Kalhor i Erdal Erzincan na ZJF-u


Jazz/Takes Supergroup nastupili u Tvornici


Trio Christiana Sandsa otvorio Zagreb jazz festival


Sufosia predstavila novi album u Močvari


November fest No.2. dan 1.


Stjepan Jimmy Stanić i The Boys u VIB-u


Sting oduševio u zagrebačkoj Areni


Phantasmagoria u Boogaloou


COTA G4 izrokala Hard Place


Death metal veselje usred Budimpešte