Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

'Javi se kad stigneš' novi je, deseti po redu studijski album Vatre nazvan po aktualnom singlu koji već 7 tjedana drži prvo mjesto nacionalne radijske top liste singlova.

Album donosi deset pjesama s tematikom kojom je najčešće zaokupljen većinski autor Ivan Dečak; u velikoj većini to su kronike međuljudskih odnosa u konstantnoj mijeni, akteri koji se razilaze i zbližavaju, emotivna ranjivost.

Album "Javi se kad stigneš" otvara pjesma "Sva naša ljeta", jedna od šest već objavljenih singlova - "Carstvo sunca", "Javi se kad stigneš", "Nova godina nije se dogodila", "Vidi kako se smiješ" te "Rum na usnama", jedini duet na albumu u kojemu im se pridružio fantastični Božo Vrećo.

Četiri do sada neobjavljena singla - "Ako imaš video", "Ruga se tuga", "Zajedno sami" i "Rakete s Vrbika" na kojoj su ugostili saksofonista i skladatelja Igora Geržinu - noviteti su koje će publika po prvi puta imati priliku poslušati.

Uz Ivana Dečaka, svoj su autorski potpis na ovom albumu ostavili i ostali članovi Vatre - Mario Robert Kasumović, Matija Kovač i Mihael Kurjančić. Sjajna Ivana Starčević posudila je svoje vokale u pjesmi "Zajedno sami".

Produkcijski su ostali u sigurnim rukama uigranog dvojca Jure Ferine i Pavla Miholjevića s kojima ih veže dugogodišnja produktivna i kreativna suradnja.

Omot albuma "skriva" posebnu priču: dizajner Dinko Batarelo inkorporirao je likovne radove učenika Osnovne škole kralja Tomislava sa zagrebačke Trešnjevke i kreirao zanimljivu naslovnicu.

Album "Javi se kad stigneš" donosi još jedan uspješan set pjesama iz Vatrina glazbenog studija, a prije nego ga objave na vinilu, možete ga pronaći na svim digitalnim platformama!

IzvještajiAlter Bridge, Halestorm, Mammoth WVH u Domu sportova


Električni orgazam u Tvornici


Andre Rieu razgalio Arenu


Clutch i Tvornica treći put


Orvel + Grgur u Močvari


Mingus Big Band zatvorili ovogodišnji Zagreb jazz festival


Artan Lili u Tvornici Kulture


Grgur, Panda Rhei i Quiet Protest u Mochvari


Izvrstan koncert Flyera u Tvornici


Goran Bare i Majke u Domu sportova


Kayhan Kalhor i Erdal Erzincan na ZJF-u


Jazz/Takes Supergroup nastupili u Tvornici


Trio Christiana Sandsa otvorio Zagreb jazz festival


Sufosia predstavila novi album u Močvari


November fest No.2. dan 1.


Stjepan Jimmy Stanić i The Boys u VIB-u


Sting oduševio u zagrebačkoj Areni


Phantasmagoria u Boogaloou


COTA G4 izrokala Hard Place


Death metal veselje usred Budimpešte