Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Glazbenik Boris Štok objavio je pjesmu "Još jednom", a koja konkurira za nagradu Porin. Od danas ju možete slušati na svim streaming servisima u sklopu njegovog novoobljavljenog albuma "3".

"Melodija gudača cijelo ljeto mi nije izlazila uz glave. Pjesma ima taj retro/vinatge talijanski ugođaj, kao da je izašla iz starih serija i filmova. Ona je svojevrsni hommage Moloku i italodiscu. Čim sam krenuo slagati harmonije i tekst vokal je odmah "sjeo" iz prve,a zatim smo Darko (Tervelić) i ja u studiju dobili i refren, aranžman i sve se nekako zaokružilo vrlo brzo. Pjesma je plesna i jako melodična, a ako je suditi prema reakcijama publike na posljednjem koncertu u zagrebačkom klubu Sax!, vjerujem da će se i ova studijska verzija svima jako svidjeti!", rekao je Boris o svojem novom singlu kojeg već tradicionalno prati i vrlo zanimljiv video spot.

"Spot je radio Dario Radusin, drugačije je estetike od onih mojih uobičajenih spotova…snimali smo u šumi, tijekom dnevnog ali i noćnog svijetla i dobili taj malo pomaknuti SF ugođaj." Ovaj istaknuti glazbenik s riječkom adresom o nasljedniku hvaljenog albuma "Uvijek dio mene" iz 2020. godine je ispričao: "Puno sam materijala napravio i nasnimio zadnjih godinu, dvije pa mi je bila želja da zaokružim tu priču i objavim album sada, kako bih iduće godine objavio još jedan, ali s nešto drugačijim zvukom i produkcijom. Sve se okreće digitaliji i singlovima, ali tko zna možda ove pjesme jednoga dana izađu i na tiskanom mediju."

Album "3" donosi i Borisovu verziju pjesme slavnog George Michaela "Jesus To A Child". "Radi se o izvedbi s orkestrom koju sam snimio i napravio sa Oljom Dešićem povodom koncerta u čast Ivici Vrkiću, svim riječkim glazbenicima dragog prijatelja i glazbenog urednika Radija Rijeke, koji je bio veliki fan Georgea Michaela", otkrio je Boris. Pred Borisom je još jedno uzbudljivo razdoblje promocije novog albuma te brojni live nastupi, od kojih je prvi 15. prosinca u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku.

 

IzvještajiAlter Bridge, Halestorm, Mammoth WVH u Domu sportova


Električni orgazam u Tvornici


Andre Rieu razgalio Arenu


Clutch i Tvornica treći put


Orvel + Grgur u Močvari


Mingus Big Band zatvorili ovogodišnji Zagreb jazz festival


Artan Lili u Tvornici Kulture


Grgur, Panda Rhei i Quiet Protest u Mochvari


Izvrstan koncert Flyera u Tvornici


Goran Bare i Majke u Domu sportova


Kayhan Kalhor i Erdal Erzincan na ZJF-u


Jazz/Takes Supergroup nastupili u Tvornici


Trio Christiana Sandsa otvorio Zagreb jazz festival


Sufosia predstavila novi album u Močvari


November fest No.2. dan 1.


Stjepan Jimmy Stanić i The Boys u VIB-u


Sting oduševio u zagrebačkoj Areni


Phantasmagoria u Boogaloou


COTA G4 izrokala Hard Place


Death metal veselje usred Budimpešte