Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Meštar lirike Aleksandar Antić via svoj alter ego Alejuandro Buendija, predstavlja novi spot za pjesmu ‘D.O.O.’, još jedan singl s njegovog posljednjeg albuma “Škrinja” (2020., Dallas Records), ovjenčanog i nagradama Porin i Rock&Off za Najbolji album hip-hop glazbe.
 
Novi video uradak stiže nakon spotova za singlove ‘Čepić’, ‘Kornjača’, ‘Gang Bang 2020’, ‘Dešperado’ i ‘Dijagnoza’, dijelova albumskog mozaika u kojemu Antić napada svojim najsnažnijim oružjem - riječima.
Apsurd sredine tema je i novog singla ‘D.O.O.’ - iskrivljeno funkcioniranje modernog kapitalizma, korporacija koje ne prezaju ni od čega kako bi došle do zamišljenog im cilja. Svojim tragikomičnim alegorijama Antić secira društvenu svakodnevicu, bez uljepšavanja prenosi ono što mnogi misle, ali se ne usude reći, a u zabavnu i humorističnu video priču o fiktivnoj tvrtki Plaćeni ubojice d.o.o., pjesmu je pretočio splitski producent Šimun Šitum.
 
“’D.O.O.’ mi je uz ‘Blago’ favorit na albumu “Škrinja” i imao sam veliku želju da dobije i svoj video spot.” – kaže Buendija te dodaje – “Nasreću Šimun Šitum imao je volje i vremena za angažman, došao je na odličnu ideju za scenarij, i sam je snimao, režirao, i montirao video. Zahvaljujem njemu i svima koji su glumili i sudjelovali u realizaciji spota, i s ponosom vam predstavljam video za pjesmu ‘D.O.O.’. Srdačno pozdravljam i poručujem: Bolje zovi Salu!”