Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Neobičan naziv pjesme prezentira oduzimanje glasa sebi u mnogim važnim područjima života. Kako Daria kaže, „Vrtila sam se u krug sa sobom, hvatala samu sebe za rep pa mi je došla slika dva psa koji se susreću na uglu ulice. Oni prezentiraju moje borbe, izgubljenost, strah i ljubav. Dugo mi je trebalo da se oslobodim i pustim glas pred ljudima, da se ogolim. Brnjicu sam napisala kao satiru o polaritetima i na kraju odlazak iz tog mjesta.“

Ova je pjesma nastala u vrijeme kad i njena prethodna dva singla „Ne brini“ i „Jesmo li sami?“, a dolazi kao nastavak Darijine priče o unutarnjim borbama i oslobađanju na mnogo različitih razina koji su doveli do prekretnice u njenom životu kao i u ljubavnim odnosima.

Kao i prethodnih pjesama, autorica glazbe i teksta je Daria Korić, a za aranžman je zaslužan Rejhan Okanović, koji je odsvirao gitarske dionice i bas. Mario Klarić je svirao bubnjeve, Sandra Halužan i Marko Gudelj su odsvirali saksofone, dok je prateće vokale pjevao Dino Antonić. Pjesmu „Brnjica“ prati lyric video koji je napravio glumac i redatelj Romano Nikolić.

Podsjećamo, Daria je prošle godine napravila iskorak u glazbene vode i objavila svoj debitantski singl „Ne brini“, a početkom ove godine pjesmu „Jesmo li sami?“. Sva glazba koju stvara temelji se na njenom osobnom iskustvu. Ona je pogled na lekcije koje uči o samoprihvaćanju i emocionalnom sazrijevanju.

Korić ne bježi od svoje introvertirane melankolije. Poetski stihovi, prkosna iskrenost i odvažno istraživanje svojih ponašajnih obrazaca oslikavaju njen novi glazbeni uradak koji dolazi kao idealan melem i za umjetnika i za slušatelja sa svojim utješnim mislima, načinom da se čovjek bolje upozna, da ojača, uspije i dohvati puninu svoga identiteta.

IzvještajiStereo MC's – instant povratak u 90-e


Hardcore džumbus u Dva Osam


Vatra nastupila na Burger Festivalu


Nurnberg pohodio Močvaru


Split at Night Jazz Festival - Dan četvrti


Split at Night Jazz Festival - Dan treći


Manu Chao nastupio u Osijeku


Split at Night Jazz Festival - Dan drugi


Nezaboravan glazbeni doživljaj u zelenom perivoju pod okriljem zvijezda


Split at Night Jazz Festival - Dan prvi


Aerodrom i Piloti u Tvornici


Let3 ŠČpektakl na Šalati


Bajaga i Instruktori zatvorili festival S okusom soli


Vlatko Stefanovski na noge digao splitsku publiku


She Wants Revenge u Močvari


IDEM i Svemirko – Pozdrav KSET-u


Vlatko Stefanovski na noge digao splitsku publiku


Kult plave kamenice u Cvjećarni


Gipsy Kings latino ritmovima rasplesali Gripe


u godini 2023. dogodila se jazz berba za pamćenje