Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Talentirana kantautorica i mlada pop zvijezda tam predstavlja remix svog singla „rizik“ koji je nastao u suradnji sa hrvatskim bendom pocket palma. Originalni tekst pjesme, sa kojim se glazbenica odmah poistovjetila, potpisuje poznato ime domaće i regionalne trap scene – Yungkulovski, a za glazbu su bili zaduženi talentirani producent Damjan Blažun, Yungkulovski, tam i hrvatska pop zvijezda Albina. pocket palma donose pravo osvježenje pjesmi a uz pjesmu predstavljen je i interesantan video spot, koji možete pogledati u nastavku.

pocket palma su mi jedni od najdražih suradnika i glazbenika sa scene. Ovaj remix je došao najprirodnije, s obzirom na to da je prethodni za pjesmu „infierno“ prošao divno, kao i pjesma „usne uz rebra (nanana)“ na kojoj smo zajedno radili. Originalna pjesma „rizik“ ovom suradnjom dobija potpuno novu dimenziju, atmosferu i vibe. Jedina smjernica koju sam imala je da pjesmu učine još zabavnijom za nastup, u čemu su i uspjeli. Jedva čekam da publika čuje ovu verziju i radujem se svim budućim projektima koje ćemo raditi zajedno, rekla je glazbenica o novom singlu.

Anja, Luka i Bruno su izuzetno sretni što je došlo do nove suradnje s tam i jako su se radovali izlasku remixa. Jedva smo dočekali priliku za novu suradnju s tam, jer to za nas uvijek predstavlja divno iskustvo. Za razliku od remixa za pjesmu „infierno“, ovaj put smo se odlučili za moderniji i mračniji zvuk. Ideje nam često dolaze spontano, a trudimo se da remix zvuči drugačije od originala, jer je cilj da pjesmi damo drugačiji vibe, izjavili su članovi benda.

Pjesmu prati i energičan plesni video, čiju art direkciju i montažu potpisuje sama glazbenica, uz veliku pomoć koreografa i plesača Igora Savina. U nastanku ovog vizuala sudjelovali su multitalentirani suradnici, među kojima su Luka Rangelov i reperica Mlada Beba, koja širi svoj krug kreativnog djelovanja.

Ovim izdanjem tam završava jedan glazbeni ciklus koji je započet njenim odlaskom u Berlin i suradnjom sa producentom Damjanom Blažunom. U narednom periodu publika može očekivati svježe pjesme koje su već u pripremi, a koje će biti potpuno drugačije od dosadašnjih singlova, što je karakteristično za tam koja oduvijek eksperimentira sa različitim muzičkim žanrovima.Izvještaji$ich+Dvorac u Klubu kulture


Mortal Kombat na kućnom pragu


Rod Stewart u Ljubljani


Zagrebački kultni klub ugostio mlade nade glazbene scene


Još jedna uzbudljiva večer Vrela zvuka: Magalí Sare i Manel Fortia


Gipsy Kings ispunili zagrebačku Arenu latino zvukovima


Galerija fotografija: Foncedalle, GØK2, Host Unknown


Krankšvester tradicionalno odlični u Vintageu


Chris Botti potvrdio svoju veličinu


Valhalla MUF 2024.


Symphonika On The Rock i treći put u Lisinskom


U klubu Boogaloo održan ZMF Media dan


Camille Bertault Quintet oduševio Tvornicu


Sjajan koncert The Tiger Lilliesa u Kinu SC


Trap Takeover na jednu večer preuzeo Kutinu


Zadruga rasturila u rasprodanom Hard Placeu


Songkillers nastupili u Tvornici


Kries u Boogaloo – autohtona hipnotička etno psihodelija


Urban&4 uz gudački orkestar nastupili u Šibeniku


“Ne igraj se s vatrom, slušaj ju!”