Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nova pjesma Hurt Me najavit će izlazak njezinog drugog albuma (Un)Happy Endings za koji potpisuje tekst, glazbu i produkciju.

Pjesma je rezultat nasumičnog susreta u redu za WC jednog berlinskog noćnog kluba; susreta 4. vrste, na kojem se veoma osobne stvari izgovore među potpunim strancima.

Ta individua mi se požalila da ga dečko uvijek pokušava odvući u sex klubove kao što su KitKat ili Berghain, i kako se osjeća da mu samo on više nije dovoljan.Pokušala sam ga utješiti šaljivim savjetom, u stilu: “Slijedeći put mu samo reci da si umoran od čekanja u tim dugačkim redovima Berghaina i da te može ozlijediti i kod kuće u Neukölln.

Svi smo se zajedno nasmijali i nekoliko dana kasnije u mojoj se glavi rodila ova pjesma. Tamo je i ostala nekoliko godina i sada je napokon snimljena u realnost.

Pjesma ima pomalo prljavi, Lo-Fi zvuk koji donekle dočarava atmosferu underground klupske scene.Spot u režiji fotografa i vizualnog umjetnika Dejana Štifanića također se poigrava ovom prljavom atmosferom i savršeno dočarava noć u kojoj je ideja za pjesma začeta.

O albumu

Nadolazeći album sastoji se od 9 novih pjesama koje sam napisala, odsvirala i producirala. Odlučila sam napraviti ovaj korak u nepoznato i učiniti ovaj vrlo osobni album potpuno mojim.

Naslovna fotografija je autoportret snimljen u Berlinu, u stanu koji sam unajmila na 10 dana u lipnju 2021., isključivo za potrebe snimanja demo snimaka za ovaj album, što sam i radila- danonoćno.

Sam album zakoračava dalje od mog prvog albuma Satori in Berlin, koji je bio u potpunosti akustičan i više orijentiran na tekstove, no kako sam prije svega pisac, ni ovaj ne odmiče daleko od potrebe da se ispriča priča, ali cjelokupni album ima malo više rock’n’roll zvuk i stav.

IzvještajiStereo MC's – instant povratak u 90-e


Hardcore džumbus u Dva Osam


Vatra nastupila na Burger Festivalu


Nurnberg pohodio Močvaru


Split at Night Jazz Festival - Dan četvrti


Split at Night Jazz Festival - Dan treći


Manu Chao nastupio u Osijeku


Split at Night Jazz Festival - Dan drugi


Nezaboravan glazbeni doživljaj u zelenom perivoju pod okriljem zvijezda


Split at Night Jazz Festival - Dan prvi


Aerodrom i Piloti u Tvornici


Let3 ŠČpektakl na Šalati


Bajaga i Instruktori zatvorili festival S okusom soli


Vlatko Stefanovski na noge digao splitsku publiku


She Wants Revenge u Močvari


IDEM i Svemirko – Pozdrav KSET-u


Vlatko Stefanovski na noge digao splitsku publiku


Kult plave kamenice u Cvjećarni


Gipsy Kings latino ritmovima rasplesali Gripe


u godini 2023. dogodila se jazz berba za pamćenje