Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Grše, triljski reper te prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboard Croatia Song liste, predstavlja novi singl s pratećim videospotom.

Riječ je o pjesmi “Dalmatino”, s kojom potvrđuje iščekivani novi studijski album te najavljuje i nadolazeći nastup na festivalu Drito X, ove subote 20. travnja u zagrebačkom Domu sportova. “Dalmatino” je peti po redu singl s nadolazećeg istoimenog albuma, za koji još nije potvrđen datum objave. ova je to uvertira u iščekivano studijskog izdanje, uz dosadašnje hit-singlove "Sip", "Mamma Mia", "Fantazija" (ft. Miach) i "Tokyo Drift" (ft. Mimi Mercedez) te dva studijska albuma, "Tilurium" iz 2019. i "Platinum" iz 2021. godine. Novi singl nosi producentski potpis njegovih suradnika Mihovila Šoštarića Lockrooma i Elmara Žerića El Maara. Prateći videospot u manje od 24 sata od objave broji više od 150.000 pregleda na platformi YouTube, a za njega su zaslužni Petar Drašković (petarkacketdole) i Marijan Jurčević (dffrntvibe). 

Grše je u posljednje četiri godine uspio zacementirati svoj status kao jedan od vodećih glazbenika na domaćoj hip-hop sceni, a njegova dosadašnja postignuća govore sama za sebe. Prvi je hrvatski glazbenik koji je na Billboardu stigao do samog vrha ljestvice najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima, a trenutno tu sa singlom “Fantazija” provodi već devet tjedana zaretom na vrhu navedene liste. Iza njega je istaknuti nastup u prepunom Domu sportova u veljači ove godine, kao i visoke pozicije na HR Top 40 listi domaćeg radijskog airplaya. U nadolazećim tjednima slijedi i nekoliko zamijećenih nastupa; tako će već ovog vikenda nastupiti na Drito X festivalu u Domu sportova, koji se održava od 19. do 20. travnja. Mjesec dana kasnije otvara i festivalsku ljetnu sezonu, nastupom na Sea Star Festivalu u Umagu, koji se održava od 24. do 25. svibnja.Izvještaji$ich+Dvorac u Klubu kulture


Mortal Kombat na kućnom pragu


Rod Stewart u Ljubljani


Zagrebački kultni klub ugostio mlade nade glazbene scene


Još jedna uzbudljiva večer Vrela zvuka: Magalí Sare i Manel Fortia


Gipsy Kings ispunili zagrebačku Arenu latino zvukovima


Galerija fotografija: Foncedalle, GØK2, Host Unknown


Krankšvester tradicionalno odlični u Vintageu


Chris Botti potvrdio svoju veličinu


Valhalla MUF 2024.


Symphonika On The Rock i treći put u Lisinskom


U klubu Boogaloo održan ZMF Media dan


Camille Bertault Quintet oduševio Tvornicu


Sjajan koncert The Tiger Lilliesa u Kinu SC


Trap Takeover na jednu večer preuzeo Kutinu


Zadruga rasturila u rasprodanom Hard Placeu


Songkillers nastupili u Tvornici


Kries u Boogaloo – autohtona hipnotička etno psihodelija


Urban&4 uz gudački orkestar nastupili u Šibeniku


“Ne igraj se s vatrom, slušaj ju!”