Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Post MaloneJedan od najslušanijih pop umjetnika današnjice, Post Malone predstavlja svoj prvi country singl „I Had Some Help“ koji donosi priču o krivnji dvoje ljudi u neuspjeloj vezi! Na umjetnikovom debitantskom country izdanju pridružuje se cijenjeni kantautor Morgan Wallen – ova suradnja dolazi nakon njihovog zajedničkog nastupa na festivalu Stagecoach u Kaliforniji. Uz singl, predstavljen je i glazbeni videospot u country stilu čiju režiju potpisuje Chris Villa.

„Samo sam htio istaknuti koliko je za mene ovo velika stvar. Uvijek sam sanjao o tome da donesem svoj brend na internacionalnu scenu i da svijet čuje country glazbu. Počašćen sam prilikom da budem na ovako velikoj, legendarnoj pozornici“, poručuje Morgan Wallen koji će posebnu pažnju publike privući zahvaljujući ovoj suradnji, a pred njim je sada i senzacionalni koncert u Hyde Parku u Londonu 4. srpnja na kojem će promovirati novi singl.

Country singl došao je kao nova etapa Post Maloneove karijere nakon uspješnog albuma „AUSTIN“ iz 2023. godine, a slušateljima je glazbenik prije svega poznat po globalnim hitovima „Circles“ i „rockstar“ koji broje milijarde streamova na glazbenim platformama i izvršili su poseban utjecaj na cjelokupnu glazbenu industriju. Na svom najnovijem albumu umjetnik je pokazao umijeće za produkciju s live instrumentima, a ovaj žanrovski zaokret je samo još jedan dokaz da Post Malone nema granice kada je u pitanju talent za raznovrsno i kvalitetno stvaralaštvo.IzvještajiZagreb Music Fest, 2. dan - kišni ured se ipak smilovao


Manifest crnila u Močvari: Stonebride/Luxus Lord/Prisonplanet


Zagreb Music Fest, 1. dan


Lord Of The Dance nastupili u Zagrebu


BadBadNotGood u Šibeniku


Galerija fotografija: Lord Of The Dance u Splitu


Diddle In The Middle i Bonaster


Stingove čarolije u intimnom ozračju Arene


Alex Sipiagin Quartet zaključio Rovinj Spring Jazz


Edo Maajka zatvorio ovogodišnji Beerfest


Drugi dan katarzičkog iskustva s Rammstein u Beogradu


Nastupom Baby Lasagne završen Sea Star Festival


Bill Frisell na 33. festivalu JazzTimeRijeka


Beerfest 2024. dan 3.


Nastavljen je 33. JazzTimeRijeka


Bizarnost u Tvornici kulture koju niste smjeli propustiti


Ni kiša nije ugasila Vatru na Šalati


Spektakularan Rammstein u Beogradu održao prvi koncert


Bosak & Second Hand Band odlični u klubu Boogaloo


Počeo 33. JazzTimeRijeka