INmusic festival 2012
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Saksofonist Igor Geržina sinoć je koncertom „Na pola puta“ u prepunom zagrebačkom kazalištu Komedija proslavio svoj 50. rođendan i oduševio sve prisutne koji su ga cijelu večer bodrili velikim pljeskom.

Uz red pjesme i red odlične saksofonske izvedbe uz pratnju vrhunskog pratećeg sastava, publika je imala priliku uživati u izvrsnom nastupu velikih imena hrvatske glazbene scene. Na pozornici su se Igoru tako pridružili mnogi gosti: Massimo, Gabi Novak, Vanda Winter, Saša Lozar, Ivana Kindl, Zagrebački kvartet saksofona, Ervin Baučić i zbor Mozartine te gost iznenađenja Jurica Pađen.

unnamed1

„Energija je bila na zavidnoj razini, publika je bila odlično raspoložena, a svi izvođači na pozornici su odradili stvarno vrhunski posao i imali izvanredne nastupe. Mislim da bolju proslavu ovog okruglog rođendana nisam mogao poželjeti“, izjavio je Igor.

Osim Jurice Pađena, gosta iznenađenja koji nije bio najavljen sve do izlaska na pozornicu, na kraju koncerta Igoru su pjevač Ervin Baučić i zbor Mozartine otpjevali pjesmu „Happy Birthday“, a kao i na svakoj proslavi rođendana, saksofonist je dobio i još jedno iznenađenje, prekrasnu tortu ukrašenu zlatnim saksofonima koju je za ovu prigodu napravila slastičarnica M&M.

unnamed2

„Drago mi je da smo se okupili u ovako velikom broju i da sam na ovaj poseban dan bio okružen s toliko vrhunskih glazbenika, prijatelja, ali i sa svojim najdražima“, kazao je nakon koncerta poznati saksofonist.

Igor Geržina ostavio je svoj trag na preko 100 diskografskih izdanja kao gost izvođač, autor ili producent, a njegove skladbe emitirale su se i na stranim radio postajama gdje su ga radijski voditelji prozvali „hrvatskom senzacijom“. Surađivao je s brojnim glazbenicima i izvođačima s hrvatske glazbene scene, a višestruki je dobitnik nagrade Porin i nagrade Status.

 



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici