INmusic festival 2012
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Zbog trenutne epidemiološke situacije te kako bi mogli osigurati zdravlje posjetitelja, organizatori Crazy Island festivala odlučili su ga odgoditi na iduću godinu.

Teška epidemiološka situacija, zbog koje organizatori Crazy Island Festivala ne žele riskirati ugroziti zdravlje svoje publike, dovela je do odgode prvog održavanja Crazy Island Festivala. „Nismo htjeli izgubiti nadu, neki od nas su živjeli na stranicama lokalnih stožera kojima smo svakodnevno dosađivali s pitanjima. Ali, na kraju, zdravlje publike dolazi ispred svega.“, rekli su nam organizatori festivala.

„Htjeli smo napraviti najluđi festival na sjeveru Hrvatske. Dati ljudima raznih pozadina i ideja mogućnost da dođu na istu valnu duljinu i da se svi skupa zabavimo ta dva dana. Žao nam je što je došlo do toga da moramo napraviti tu odgodu, ali u ovoj situaciji su takve odluke nužne. Na kraju dana, kolovoz 2021. će doći jako brzo, a sigurni smo da ludilo neće tako lako prestati.“

Crazy Island Festival trebao se održati po prvi puta ove godine, 7. i 8. kolovoza na Otoku Mladosti u Ludbregu. Program je već bio spreman, izvođači poput Plastik Funka, Noela Hollera, Lukasa Innemanna i Lorenza bili su spremni zapaliti publiku u centru svijeta. Organizatori nam poručuju da će iduće godine nastaviti razvijati ovu priču, dovesti još neka zvučna imena i pokazati da nisu samo neka lokalna zabava, već jedan ozbiljan festival.

„Sve kupljene ulaznice za ovu godinu vrijediti će i za iduću. Datum održavanja festivala ostati će prvi vikend u kolovozu, tako da već sad znate kad nas možete očekivati! Povrat novaca za ulaznice možete ostvariti do 15.8., na prodajnom mjestu na kojem ste ulaznice kupili. Javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja vezanih za ulaznice. Ili ako nas samo želite pozdraviti!“



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici