INmusic festival 2012
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Gotovo puno desetljeće Forestland festival centralni je glazbeni događaj ne samo na sjeveru Hrvatske, već i u Sloveniji i okolici. Jedan od razloga za to je taj da velik broj DJ-a, glazbenika, ali i fotografa, performera, suradnika samog festivala već godinama dolazi baš iz Slovenije.

Timo G, slovenski je producent, DJ i suvlasnik agencije Pulse s kojom stvara novi naraštaj DJ-a, diže scenu na novu razinu i razvija glazbenu priču u najteže doba za kreativnu industriju. „Forestland je obitelj, nema druge riječi. Veselim se svakom nastupu, svakoj svirci i publici koja mi daje neopisivu energiju. Fali mi zadnje dvije godine ta energija, u Međimurju je ona odlična i uvijek imam osjećaj da smo našli zajednički PULSE“ rekao nam je Timo. „Na mom repertoaru se uvijek nalazi izabrana, kvalitetna glazba svjetskog formata, a ovog ljeta predstavit ću publici i svoju vlastitu, neizdanu, neobjavljenu produkciju.“

Još od prvog festivala Forestland daleke 2013., Timo G je domaćin, resident i prijatelj Međimurja.

A3 plakat popis 2021

„Svoj život sam posvetio glazbi, jedva čekam ponovno stati na Forestland stage, pozdraviti publiku i plesače, pokazati i podijeliti svoju sreću, energiju i emocije sa svima vama“ dodaje Timo G.

Emir Bešić E-Base, varaždinski majstor techna, vlasnik projekta Tech Room i e-xperience, ali i producent, DJ i kreativac u glazbenoj industriji vraća nam se po drugi put na Forestroom gdje će biti headliner na drugu večer festivala: „Proteklih 18 mjeseci je bilo najizazovnije razdoblje za glazbenike i izvođače. Jednostavno uz svu tehnologiju, svu mogućnost komunikacije, povezanosti, nama je nedostajala ona jedina, ključna komponenta našeg rada, interakcija s publikom“ reći će E-Base.

Ostalo je još tjedan dana do prvog festivala, a posebnost je da će to biti prvi događaj na sjeveru Hrvatske bez ograničenja, sve što vam treba je ili covid potvrda, ili pak negativan test koji će biti dostupan za simboličnih 25 kuna i na ulazu na festival. Ulaznice po cijeni već od 120 kuna potražite u sustavu Entrio.hr, dok iste budu dostupne i na ulazu, no po višoj cijeni od pretprodajne.



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici