Intervjui

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Image101 copyx 153

Kroz kratki intervju predstavljamo vam mladi koprivnički bend Tragovi, osnovan krajem 2014. godine.

Mladi ste koprivnički bend koji postoji od studenog 2014. godine. Svoju suradnju započeli ste s Denisom Dumančićem pa je tako nastao odličan prvi singl "Sve na ljubav miriše", ali i na drugom singlu "Ljubav za jednu noć" nastavljate zajedničku suradnju. Možemo li reći da je to neka vrsta tradicije?
Suradnja s Denisom desila se na samom početku naše karijere kao autorskog benda i od samog početka imamo zajednički cilj i plan da Denis bude autor naših pjesama. Jednostavno nam se sviđa njegov rad prvenstveno onim što radi za Leteći Odred pa i za ostale pop-rock izvođače.

Tko vam je najveća inspiracija u glazbenom smislu?
Najveća inspiracija nam je svakako naša publika koja nas prati na našim nastupima. Veliki vjetar u luđa su nam svi pozitivni komentari i kritike. U kratkom vremenu osvojili smo svoju publiku i uživamo u tome, uživamo na pozornici gledajući kako se svi zajedno dobro zabavljamo.

Kad možemo očekivati sljedeći singl pa i vaš album prvijenac?
Sljedeći singl planiramo na proljeće, ponovno možemo sa sigurnošću tvrditi da će biti u autorskoj suradnji s Denisom Dumančićem, a o albumu još nismo aktivno ni razmišljali, ali svakako nam je u planu u skorijoj budućnosti.

Kako planirate provesti božićne blagdane?
Božićne blagdane ćemo provesti u krugu svojih najmilijih, a na božićno večer već zabavljamo publiku u Koprivnici.