×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 852
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Ovo je vjerojatno najvulgarniji komad teksta ikad objavljen na ovom portalu; riječi poput kurac, pička i jebati pojavljuju se više puta.
Riječ dupe pojavljuje se samo jednom.

Let3 su sinoć narezali Kuglanu2 na tanke šnitice a ono što je ostalo pomela je čistačica po zadnji put jer ovo je Kuglani bila posljednja večer u ovom sastavu. Što će biti dalje ne zna se.
No zna se da Let3 sa ponosom nosi kreacije Ivane Popović.
Počelo je prilično nevino sa «Dobro večer Koprivnica, mi smo Let3» uz uvodne taktove Otrovne kupačice a završilo dva i nešto sata kasnije uz Naftu i prolivenu redbull votku. Odsvirali su klasični lettrijevski best of uz nove prvoboračke uspješnice podebljane masnim four-on-the-floor pumpanjem iz ritam mašine i vrlo folk klavijature. Riječke pičke, Ero sa onoga svijeta, Zule treštat, Mala soba i Drama napravi su takav pogo i deterministički kaos kojem bi se divio sam Stephen Hawking u rijetkim trenucima dok mijenja ulje na kolicima. Let3 doslovno prodaju kurac, i to vrlo dlakavi jer su se presvlačili na stageu. Iako je Kurac-Pička-Govno-Sisa princip izumio svjetski megacar Rambo Amadeus osobno, Riječani ga ipak upražnjavaju na neki tvrđi i masniji način, pogodan ovom podneblju i melosu.
 
Ipak, publika je najbolje reagirala i najviše ruku u zrak izbacila na Drogu, Vjernog psa i Sam u vodi, legendarnu stvar još legendarnije minutaže sa kojom su otvorili i live album koji se, gle čuda, zove Živi Kurac. Rado ide Srbin u vojnike (pička) i Kurcem u čelo nisu nažalost svirali kao niti rijetku b-stranu Čelom u kurac.

Ako mislite da vam Let3 prodaje samo glazbu, grdno se varate. Let3 prodaje stil života sa čokoladicama Jebat ču te, Pička kao čista duša i Jebem te u dupe koji su savršeni pokloni sa vjenčanja, krstitke ili promocije. Pogotovo ova zadnja, hehe.