×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 852
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
bldh.jpgBloodhound gang su ultimativni bend za brucošijade. Pokazuju kurac, pričaju viceve o Slovencima, Bosancima i Nevenu Ciganoviću, što čovjek još poželjeti može?
Jimmy Pop i njegov basist koji piša na svaku stvar od Depeche Mode i U2 učinili su ovaj koncert superjakim kao da se nalazi u Bratstvu Kahpa Zeta Kapha..

Prije Bloodhound Gand (inače naziv za pse koji slijede krvni trag u lovu) nastupale su dvije predgrupe. Jedna od njih je popljuvala Slovence na opće oduševljenje Tvornice a druga se zove Magic Skool Bus i oba dvije su bitne kao i 45 dkg mojeg izmeta u ranojutarnjoj nuždi ovog ponedjeljka. Inače basist Magic Skool Busa je velika kao dva Mladena iz T.B.F. što nisam mislio da je moguće nadmašiti. Očito jest.

Blodhound Gang zvuče kao Slayeri u kombinaciji sa Vatrogascima. Znaju riffove i znaju zajebanciju kao što znaju što će razveseliti ljude u Tvorinci. A njih jedno 1500 razveselilo je spominjanje Severine na velikom ekranu kao i vokalne egzibicije Jimmy Popa osobno. Hoes ovo, bitches ono, Slovenia ovo, Michael Jackson ono. Da ne zaboravimo, Bloodhound Gang dolazi iz Pittsburgha, Pensylvania gdje ima najviše Hrvata u Sjedinjenim američkim državama.

Tri četvrtine publike činile su srednjoškolke koje su piscu ovih redova priredile nezaboravnu tangaonicu za njegovo žedno apsolventsko oko. A žedno apsolventsko oko dobilo je svoju porciju u svim hitovima sa albuma Hooray for boobies koje su odsvirali. Chasey Lane, Mope i Bad Touch svuče bar duplo jače uživo nego na mp3 fajlu od 192 kb/ps i razvalili su publiku kao što samo songovi o sisama i guzicama znaju.

Slike nisam snimio jer još nemam digitalac, a da nešto nacrtam ipak ne bih. I sami znate kako prolaze karikature ovih dana.