Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 852
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Glavati MC je opet napunio klub na Jarunu. Napunio ga toliko da je na ulazu bilo još 3 (tri) ulaznice za kupiti mada su bile cijenjene 60 hrvatskih kuna. U pitanju je bila prva koncerna promocija novog materijala u metropoli.

Unutra gužva, mirisi parfema i znoja, cigareta i neke druge biljke zelene boje koju nećemo sada imenovati jerbo ne radimo besplatnu reklamu.

Nisam znao kako očekivati nove stvari da zvuče uživo jer na albumu ima dosta brzih garage podloga i introspekcijskih tekstova koji mi nisu imali neku live eksplozivnost da pola publike baci ruke u zrak.

Oh, how foolish was I?- da se poslužim jezikom svjetskih policajaca, siledžija i njihovih dodvorica. Novi materijal uz Edino uprizorenje rula bok uz bok starim stvarima sa prva dva albuma. Na gramofonima je bio DJ Soul, stalni u postavi uz nezaobilaznog Frenkija kojeg publika sve bolje prihvaća, čak je navodno i Target iz bivših Tram11 dignuo ruku u zrak ali to još nije službeno potvrđeno.

Da se vratimo na ozbiljnu tematiku sa pravim zlatkogallovskim rječnikom – Edo Maajka izveo je koloplet starih i novih hitoidnih uspješnica na opće oduševljenje prepunog kluba koji ga je izmamio na bis sa stvarima Slušaj mater i Severina. Službeni dio koncerta završio je sa Ožeži i No sikiriki. Najavljen je i Dugave Open-air u lipnju gdje će i Maajka nastupiti, ali ovaj put sa bendom. Što je puno jače.

Inače, zvijezda večeri pohvalila se položenim vozačkim ispitom B kategorije tako da Zagrepčani od sada mogu strepiti na prometnicama velegrada.
Aquarius je pokoren a u publici viđen najbolesniji čovjek na prostorima bivše države: glavom, đokom i kosom – veliki Ajs Nigrutin.

Foto: Domagoj Gerić