Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Volim koncerte na kojima nema predgrupe…volim koncerte koji su dobro posjećeni i na kojima je sve nabijeno energijom i dobrom vibrom...volim koncerte koji ti se urežu u sjećanje.... Najbolje je o nekom događaju nemati nikakvo mišljenje, ići bez očekivanja, možda i s kojom predrasudom, jer kada se to poklopi s tri na početku spomenuta faktora, nemoguće je da vam takav događaj ne ostane u lijepom sjećanju. Da je Pink buntovna, bahata, razuzdana, divlja, eksplozivna, nagla svi znaju. Da su joj pjesme uglavnom takve, a tekstovi puni poruka, također nije neka nepoznanica, no način na koji je to u petak u prepunom K. C. Dražen Petrović predstavila okupljenoj masi nešto je što vas ostavlja oduševljenima.

Koncert je započela žestoko mješavinom novijih i starijih hitova Just Like a Pill, Who Knew, Lady Marmalade, (s tim da su potonju izveli prateći vokali i na taj način dali Pink vremena da se presvuče) i oduševljenu publiku natjerala u trošenje energije skakanjem, pjevanjem, ludovanjem. No već nakon nekoliko pjesama, ugođaj je primirila i krenula s laganijim repertoarom. U tom dijelu posebno se ističe akustični dio u kojem je Pink izašla na pozornicu bosa u bijeloj haljini i sa svilenom maramom na glavi. Tim laganijim dijelom koncerta definitivno je dominirala politički konotirana balada Dear Mr. President.

Stalno mijenjanje odjeće i presvlačenje također je jedan od detalja koji je obilježio koncert. Bez obzira kako bila obučena, Pink je stalno plijenila pažnju svojim izgledom, besprijekornom figurom i savršenim stavom. Tako je u pjesmi Stupid Girl nosila dugi sivi kaput i crvenu periku te tamne sunčane naočale, pred sam kraj koncerta ispod struka je bila vrlo oskudno odjevena, tek u prozirnu kratku haljinicu, dok je od interesantnije odjeće bila i majčica sa samog početka koncerta koja je više otkrivala nego pokrivala.

Veliki sat na dva video zida odbrojavao je nakon završetka regularnog djela koncerta vrijeme do početka bisa. To što je na bisu izvela samo jednu pjesmu uopće se ne može uzeti kao mana koncerta kada je način na koji ju je izvela zajedno sa svojim back vokalima bio neponovljiv i jedinstven. Nalik na cirkusku akrobatkinju, na dugačkim je "plahtama" izvodila svakakve vratolomije i improviziranom ljuljačkom ljuljala se visoko iznad publike što je istu dovodilo do oduševljenja i burnih reakcija.

Iako je prije četiri godine zbog slabe prodaje ulaznica i loših organizacijskih poteza njezin koncert otkazan, Pink to očito nije pokolebalo i spremno se, na našu sreću, vratila kao prava profesionalka i oduševila gotovo sve koji su te večeri bili u K. C. Dražen Petrović. Nadamo se njezinom skorašnjem povratku u Zagreb.