Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

CujesJoš jedno izdanje Čuješ?! večeri u KSET-u okupilo je tri benda - Pištolj na gumene metke, The Black Room i Brain Production.

Brain Production je alternativni progresivni punk rock bend s Krka. Dečki su u svoju glazbu ukomponirali razne žanrove, tako da je stvar varirala od eksperimentala do metala. Osnovani su 2007. godine, a 2013. su objavili debitantski album "Osam" kojeg su predstavili u KSET-u.
The Black Room dolaze iz Rijeke i sviraju čisti rock'n'roll, s dozom modernosti. Dečki dobro prenose energiju, a njihovi gitarski riffovi jako dobro zvuče uživo.
Pištolj na gumene metke bili su headlineri te večeri. Ovaj se puta s Kvarnera selimo u Sisak, odakle dolazi bend koji iza sebe ima već dobar broj odrađenih svirki. Svirali su i s domaćim facama kao Vatra, Ramirez, Hladno pivo i drugi. Ovaj bend pjeva na hrvatskom jeziku i širi dobru energiju kad je god u mogućnosti. Njihovi rock'n'roll riffovi fuzija su najboljeg od domaćeg punk rocka. Odradili su svoj nastup zanimljivo i s puno entuzijazma. Kvalitetan je to bend pred kojime je svjetla budućnost.
Odličan odabir bendova koji su upriličili još jedno izdanje Čuješ?! programa u KSET-u. Fotke s koncerta pogledajte u galeriji u nastavku.