Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

2015 06 07 - Bodycount Ljubljana-20Američki metal bend osnovan 1990. u Los Angelesu, predvođen legendarnim Ice-T-jem nastupili su sinoć u Ljubljani. Bila je to prilika na lokalnoj publici predstave svoje najveće hitove i aktualni album "Menslaughter" koji je izašao prije skoro godinu dana.

Uvod u večer odradili su pravi underground hardcoraši iz Trbovlja, bend Kreshesh Nepithash. Točno u 22 h na binu se popela ekipa iz Body Counta koju od originalne postave čine samo Ice-T i Ernie C. Ostali novaci u bendu naprosto oduševljavaju svojim sviralačkim sposobnostima. Većinom su svirali hitove sa starih albuma poput "Body M/F Count", "VooDoo", "KKK bitch", "There Goes The Neighbourhood" i nekoliko stvari s novog albuma. Za kraj su ostavili vrhunsku "Momma Gotta Die Tonight" i zapalili atmosferu do krajnjih granica.
2015 06 07 - Bodycount Ljubljana-22U publici koju su većinom činili Slovenci i Hrvati te nešto Talijana, bila je i Ice-T-jeva žena, porno grumca Coco te njegov sin koji je bio u ulozi MC-a, Cop Killer.
U svakom slučaju, ispunili su sva očekivanja, a ona nisu bila mala.