Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 KII7135

Nastali na Bradleeovu inicijativu 2009. godine Postmodern Jukebox je do sada prešao više od 950 milijuna YouTube pogleda s više od 3 milijuna pretplatnika te prikupili preko 2 milijuna Facebook likeova. Bend je nastupao na “Good Morning America”, pokorio iTunes i Billboard ljestvice i zakačio pozornost NPR Music i NBC Newsa te izveo nekoliko stotina rasprodanih koncerata diljem svijeta.

U sklopu svoje nove jesenske turneje Black & White, Postmodern Jukebox nastupio je, te potpuno oduševio Tvornicu. Ova multitalentirana glazbena skupina ni ove godine nije ostavila mali utisak na sve prisutne posjetitelje, čak štoviše, uz svoju živahnu i pozitivnu energiju koja se neprestano širila Tvornicom vjerujem da nitko nije ostao, a da nije zaplesao na dobro poznate hitove reinterpretirane u glazbenom stilu prošlosti.

 KII7033

Joey Cook nas je odmah na samom početku oduševila svojim nastupom pjesme „Hey there Delilah“ te njezina vrckavost i interakcija s publikom malo koga je ostavila bez osmijeha na licu.

Mario Jose kao voditelj večeri, osim dobrog glasa, ostao mi je u sjećanju tako što je usred nastupa Joey Cook uz harmoniku donio i pivo koje je ona upravo u tom trenutku i trebala da bi uspješno dovršila svoj nastup.

 KII7046

Nećemo zaboravit spomenut ni prelijepu te nadasve talentiranu plesačicu Anissu Lee koja nam je tijekom noći nekoliko puta pokazala svoje vještine Stepa, savršeno usklađenog uz glazbeni sastav koji je pratio talentirane PMJ vokaliste.

Za kraj su izveli Totovu Africu i ostavili nas u pravoj euforiji, a sebi su za kraj pripremili gozbu na stageu.

Što reći, nas su očarali, nasmijali i rasplesali a mi im želimo da i dalje šire svoju pozitivnu energiju i talent te se radujemo staro „novim“ hitovima obojanim u retro boje!