Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 KII7521

Mislim da svi znamo ekipu koja iza sebe ostavlja dobro poznate hitove, koji se vrte na našim radijskim stanicama na putu do posla i tjeraju nas da se pitamo kakvi su nam ustvari Priroda i društvo danas!?

Ako vam je ipak draži Extra FM, pa niste sigurni o čemu pričam, radi se o Elementalu, hip-hop bendu koji svoju glazbu pomalo spaja i s reggaeom te elektronikom, a iza sebe ima, ni više ni manje nego sedam izbačenih albuma

Elemental je svoj dvadeseti rođendan odlučio proslaviti u punoj Tvornici i to ne jedan, već dva dana s identičnim brojem iznenađenja!

 KII7274

Vjerujem da nisam bio jedini kojeg su umjesto „čiste“ Tvornice iznenadile spremne stolice za nastup hip-hop benda, ali nakraju one nisu predstavljale problem ljubiteljima Elementala, mada im je trebalo nekoliko pjesama da razgibaju bokove.

Iz sedmoalbumske zbirke su za nas pripremili playlistu pjesama koje su im najviše prirasle srcu tijekom ovih dvadeset godina postojanja te, uz smijeh i iznenađenja, održali odličnu atmosferu kroz cijeli nastup.

 KII7487

Prvo iznenađenje priredila nam je Remi s gitarom! Remi je s trinaest godina počela svirat gitaru, ali je ubrzo odustala od toga. Ovog ljeta ponovno je primila gitaru u ruke te je za nas u novom izdanju odsvirala pjesmu U duši smo junaci, dok nam je Shot za iznenađenje pokazao svoje umijeće beatboxa.

Za kraj su nam izveli Prirodu i društvo, Romantiku, Gole i bose, najavili novi album koji će doći nakraju tekuće godine te sa smiješkom nas pozvali da dođemo i sutra proslavit njihov rođendan u Tvornici!

Uz sve hitove i iznenađenja, hvala im na dvadest godina hip hopa te im želim barem još toliko.

 KII7436

Petak set lista:
Dal sjećaš se, Sve je moje tuđe, Napokon,Elementalitet, S 30, U duši smo junaci, Tako lijepa, Kiša, Bolji si, Breza, Oproštajna pisma, Odrastanje, Prsti jedne ruke, Ostavi TRAG, Ništa, Malena, Ljuljaj brod, Male stvari, Tijelo pamti, Prokleta ljubav, Iz dana u dan, Crveno, Romantika, Nešto glasno, Sama, Neustrašivi, Po mojoj mjeri, Priroda i društvo, U mojoj glavi, Goli i bosi

Subota set lista:
Male stvari, Bolji si, Priroda i društvo, Ništa, Ljuljaj brod, Napokon, Tempo velegrada, Malena, S 30, Breza, Iz dana u dan, Crveno, Oproštajna pisma, Ne vjerujem, Sama, Gdje je moj grad, U duši smo junaci, Prokleta ljubav, U mojoj glavi, Goli i bosi, Neustrašivi, Zašto te imam, Tijelo pamti, Nešto glasno, Romantika, Dal sjećaš se, Sve je moje tuđe, Po mojoj mjeri