Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ksz 1 resized

Prvi nastup Kuzme & Shaka Zulua u zagrebačkom Boogaloou, prošao je u očekivano dobrom ludilu!

S početkom malo iza 23 h, splitski dvojac nam je još jednom pokazao zašto su poznati kao kraljevi partyja i doktori puknuća!

Koncert su otvorili hitom “Di ćemo večeras” i momentalno zakuhali, (već) zagrijanu atmosferu. Uslijedilo je dva sata svirke kroz hitove poput “Lito ide mala”, “Gori trava zelena”, “Zaspala na suncu”, “Naloži do kraja empe3”, “Eo, Eo”, “U mojoj ulici”, “Retardi sa Fejsa”, “Majstori sa mora” i mnoge druge. Ples, pjevanje, skakanje, grljenje i (na)slika(va)nje, sinoć su punili Boogaloo.

Da održe dano obećanje, Kuzma & Shaka Zulu izveli su i par pjesama koje do sada nisu izvodili uživo - “Lipo je more” i jedini sentiš koji imaju (citiramo) “Najljepše oči Trogira”, što je publika prigodno dočekala s upaljenim mobitelima i upaljačima.

Koncert su završili oko 01:15h, pjesmom “Majstori sa mora”, jednako energično kao što ga i otvorili. Nakon jučerašnjeg ultra partyja, na kratko se opraštamo od Kuzme & Shaka Zulua, jer će svoj slijedeći zagrebački nastup održati već u lipnju, na SCool Festu.

Do tada, ruke gore!