Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dino Ninkovic Denine.eu 2019 40

U petak je u velikoj dvorani kluba Boogaloo održan još jedan zajednički koncert naših dance kraljica Elle, Minee & I Bee pod nazivom 90'S Cro Dance Party!

Koncert je otvorila Ella, svojim mega hitom “Iza ponoći”. Nastavila je svojim hitovima “Deset puta”, “Pet minuta”, “Ponekad ludujem”, “Povedi me” kao i izvedbama popularnih hitova iz ere devedesetih poput “Ja ti priznajem”, “Ja sam vlak” i druge, koje je publika s oduševljenjem pratila. Spontana i uvijek dobro raspoložena Ella, više je puta mijenjala svoj outfit, a nastup je završila izvedbom Emilijine pjesme “Javi se”.

Dino Ninkovic Denine.eu 2019 04

Oko ponoći, pozornicu je preuzela vesela i nasmijana Minea. Okupljene je raspjevala svojim hitom “Rano” nakon kojeg su uslijedili “Da me ‘oće Stipe”, “Good boy”, “Uberi ljubicu”, “Bit će bolje” i drugi. Kroz gotovo sat vremena nastupa, u pratnji svojih plesačica Minea je održala još jedan odličan nastup te potvrdila svoj status miljenice publike.

Šećer na kraju bila je I Bee, koja se pojavila u originalnom kostimu iz devedesetih čime je pokazala zavidnu liniju, a kroz nastup od sat i pol vremena i kondiciju. Otvorila ga je s “Predaleko” i nastavila s “Neizbrisivo”, “Ne mazi me ko on”, “Šumica 2”, “Nag” te nezaobilaznim hitovima “U krvi imam te” i “Godinama”. U pratnji Tomislava Tržana, poznatog kao TT, koncert su, u skladu s temom večeri, završili pjesmom “Žena devedesetih”.

Cijelu je večer zaokružio jedinstveni Neno Belan, ovoga puta kao DJ! Zabavu je preselio u malu dvoranu kluba Boogaloo, koja je bila dupkom puna. Prisutne je oduševio svojim izborima, a nekima po prvi put otkrio svoj “skriveni” talent. Odlična glazba, odlična atmosfera i iznad svega odlično društvo, održavali su zabavu do ranih jutranjih sati te ovaj Cro Dance Party učinili nezaboravnim!