Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Boogaloo je ponovno plesao u ritmu trancea! Četvrto izdanje ovog, sad već poznatog festivala, ponovno je opravdao svoje ime, bilo je jednom riječju, legendarno!

Boogaloo je ponovno bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Plesalo se do ranih jutarnjih sati. Atmosfera je bila na vrhunskoj razini cijelu noć. Svi DJ-i redom pokazali su se kao puni pogodak.

Festival se kao i svaki puta dosada, odvijao na dva stagea, a otvorio ga je Reconceal, koji je bio zadužen za warm up ekipe koja je već u 22h okupirala plesni podij. Nakon njega je na red stigao Rodg, poznati Nizozemac koji nastupa pod Armada music-om. On je u svoj nastup uključio i mladu englesku vokalisticu Sarah de Warren te je s njom izveo dvije pjesme. Ta se suradnja pokazala kao pun pogodak, a publika ih je pozdravila gromoglasnim pljeskom.

lf

Nakon Rodga, vrijeme je bilo da nastupi zvijezda večeri, popularni ATB. Uz gromoglasni pljesak te vrisku svih prisutnih, ATB je počeo vrtjeti hit za hitom, te su se tako svi koji su bili u Boogalou mogli prisjetiti hitova kao što su „9PM Till I Come“, „Esctasy“, „Exploration of space“, „Beautiful things“ te mnogi drugi. Nijemac je zapalio Boogaloo i pokazao svu raskoš svog talenta na radost svih prisutnih.

Nakon njega, na red je došao poznati dvojac Corti Organ, njemačko-hrvatski duo koji i stoji iza organizacije ovog mega uspješnog festivala. Corti Organ su s razlogom opravdali titulu jednih od najperspektivnijih DJ-a u svijetu trance i progressive glazbe te su i oni također dio nastupa odradili sa već spomenutom Sarah de Warren. Momci su doveli Boogaloo do usijanja i nikom nije padalo na pamet krenuti kući.

FB IMG 1583133947092

Zadnji po redu bio je Maarten de Jong koji je držao Boogaloo punim gotovo do 6 ujutro. Na drugom stageu su nastupili mlada nada hrvatskog trancea Karlo Mijić, poznatiji pod alijasom Magappo, Damien te ACS.

Bilo je ovo još jedno ludo i nezaboravno izdanje Legendary festivala. Hvala organizaciji što nam je ponovno dovela dašak svjetske scene u našu zemlju. Hrvatska i Zagreb vas vole, dođite nam opet, što prije!