Izvještaji

Korisnička ocjena: 4 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivna
 

Sinoć je u Klubu Hard Place bio pravi tulum. 4head, bend poznat po svojim neobičnim i nadasve zabavnim obradama pop hitova, napunio je klub i napravio odličnu veselicu za sve prisutne.

Od početka do kraja svi su pjevali i plesali, atmosfera je bila odlična, opuštena, ali i energična. Set lista je bila zabavna tako da nitko zapravo nije mogao očekivati kakva pjesma bi mogla biti sljedeća i zapravo u kojem stilu obrađena. Iako su bend koji rade obrade, rade ih na poseban, specifičan i odličan način. Svirali su u dva seta, svaki skoro više od sat vremena s kratkom pauzom i još se vratili na bis.

IMG 4329 result

Ovakav koncert i ovoliko pun Hard Place nisam već dugo vidjela, a da se radio bendu koji nije svjetski poznat. Mislila sam napisati set listu, ali onda sam zapravo odlučila da neću, jer smatram da trebate otići na njihov koncert i poslušati kako sviraju i kako dižu publiku, mjenjaju ritam, glazbene stilove, jednom riječju - izvrsni.

Mogu reći da su odsvirali oko 30 pjesama i da na niti jednoj nitko nije ostao ravnodušno stajati i gledati kao što sad ovi tu sviraju. Ne, svaka pjesma je bila odrađena tako da je izazvala neku reakciju, bilo to glasno pjevanje ili plesanje, ovacije, ili sve zajedno. Bend je predstavio i 3 nove pjesme (obrade), a i ono po čemu su zapravo dodatno dobili plus je način na koji komuniciraju s publikom i njihova energija na pozornici koja isijava dobro zabavom i pravim tulumom.

IMG 4329 result

Ukratko, mogu samo napisati pohvale za jučerašnji koncert, za odličan 4head i pun Hard Place. Koncert koji je jučerašnju subotnju temperaturu digao za par stupnjeva, a bome i početak nedjelje. I za kraj samo napomena, ako vidite da 4head negdje svira, dopustite si da se dobro zabavite, plešete i pjevate ili što god vam odgovora - zabava je zagarantirana.

IzvještajiŽeljezna djeva započela svoj pohod u Ljubljani


Buč Kesidi na Šalati: rock koji rasprodaje dvorane


Povratak Josipe Lisac u Lisinski


Goran Bare i Majke „pokorili“ Split


Bluzy Threesome u Koprivnici predstavili debitantski album


Ansambl Lado i Borna Šercar's Jazziana Croatica nastupili u Splitu0


Sea Star 2023. - dan drugi


Sea Star 2023. - Dan 1.


"Queen: Bohemian Rock Symphony" u Zagrebu


Valley Of The Sun - High Priests Of Hellish Riffs


40 godina W.A.S.P.-a u Kinu Šiška


Bajaga i Instruktori vratili toplinu hladnom proljeću


Večer ugodnih glasova u Močvari


Donny McCaslin Quartet nastupio na 14. Jazzg


Sjajna glazbeno-plesna večer u izvedbi Simfonijskog orkestra HRT-a


The Mission u Boogaloou


Roger Waters u Budimpešti


Repetitor u Tvornici kulture


Black Coffee nastupili u Šibeniku


Goran Bare & Majke bacili Karlovčane u trans