Izvještaji

Korisnička ocjena: 4 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivna
 

DSCF4497

U subotu (18.05.) TR(E)PEZARIJA je u Križevce po prvi put dovela predstavnika hardcore underground novog vala trapa $icha.

Sichu pozornicu zagrijava riječki kolektiv Dvorac, koji je ove godine započeo sa radom, otvorio je koncert pjesmom "Poletit" mladog umjetnika Crisa (Cristaliziran), koja je objavljena na Metro Mixtape-u početkom godine. Nastavio je program s jednom od svojih poznatijih pjesama s novog albuma, “Cristalno čisto”. Na stageu mu se pridružio Lil Zoo koj je izveo svoju neobjavljenu pjesmu "Ying Yang" s nadolazećeg albuma čiji su naziv i datum izlaska još nepoznati. Za kraj seta Dvorca na pozornici je ostao Doktor koj je nekoliko pjesama izveo sam te uspješno održao atmosferu koncerta i pripremio publiku za sljedeći akt.

DSCF3781

Nakon kratke pauze na scenu izlaze predstavnici hardcore trap vala, $ich, Bleky Favella i pop trap izvođač Vedran Istina. $ich je započeo svoj set pjesmom "M9", koja je u originalu izvedena s bivšim trap umjetnikom Nat€-om. To nije predstavljalo problem za Blekyja i Vedrana koji su se vješto uklopili u njegov dio. U prvom djelom nastupa sudjelovale su i Sicheve plesačice na šipci koje su iznenadile publiku svojim dolaskom, koji je bio najavljen na Sichevom instagramu par dana ranije, no nitko nije mislio da će mu se stvarno pridružiti.

Na stage im se pridružuje Moreno, mladi treper i vlasnik brenda 01 Clothing. Svoj set započinje pjesmom "Moet", a završava ga iznenađenjem - neobjavljenom pjesmom "Isti sam i sad". Njegov merch se dijelio tijekom cijelog nastupa sretnim dobitnicima u publici. Ovaj nastup je potvrdio njegove lirike "Sad ganjam hotele i nastupe" jer mislim da je baš ovaj nastup onaj kojeg ću pamtiti i zbog kojeg bi Moreno mogao dobivati gigove i na drugim mjestima čim izbaci novi album.

DSCF4254

Nakon Morena, pozornicu preuzimaju Balvan i Hana Hamza, majstori bedroom popa, lo-fi i indie zvuka. Oduševili su publiku, svojim emotivnim izvedbama pjesama: "Bolji bez nje", "Kako spavaš", "Ne vjerujem ti", "Ne ti" i "Opet sam". Njihova glazba stvorila je intimnu atmosferu koja je publiku potpuno očarala. Poslije male pauze, trojac se vraća na pozornicu za drugi dio svog seta, izvodeći svoje najveće hitove, poput "Emo ljubavna", "Manijak" i "Nije suđeno".

Danima prije nastupa izvođači su najavljivali kako u Križevcima planiranu napraviti kaos, što možemo potvrditi da su uspjeli. Publika je rijetko kad tokom koncerta bila mirna, a artisti su napravili pravi show.IzvještajiZagreb Music Fest, 2. dan - kišni ured se ipak smilovao


Manifest crnila u Močvari: Stonebride/Luxus Lord/Prisonplanet


Zagreb Music Fest, 1. dan


Lord Of The Dance nastupili u Zagrebu


BadBadNotGood u Šibeniku


Galerija fotografija: Lord Of The Dance u Splitu


Diddle In The Middle i Bonaster


Stingove čarolije u intimnom ozračju Arene


Alex Sipiagin Quartet zaključio Rovinj Spring Jazz


Edo Maajka zatvorio ovogodišnji Beerfest


Drugi dan katarzičkog iskustva s Rammstein u Beogradu


Nastupom Baby Lasagne završen Sea Star Festival


Bill Frisell na 33. festivalu JazzTimeRijeka


Beerfest 2024. dan 3.


Nastavljen je 33. JazzTimeRijeka


Bizarnost u Tvornici kulture koju niste smjeli propustiti


Ni kiša nije ugasila Vatru na Šalati


Spektakularan Rammstein u Beogradu održao prvi koncert


Bosak & Second Hand Band odlični u klubu Boogaloo


Počeo 33. JazzTimeRijeka