Kompilacija

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Glumac Danny Trejo, koji je vjerojatno najpoznatiji po ulozi u akcijskom filmu „Machete“ iz 2010., prisjetio se trenutka kada je Beatlesov klasik "Hey Jude" pokrenuo zatvorsku pobunu davne 1968. godine.

Trejo je u to vrijeme služio 18 mjeseci samice, zbog kaznenog djela posjedovanja i uživanja droge te oružane pljačke. Sada su ti dani daleko iza njega, ali ne može zaboraviti trenutak kada je jedna od njegovih najdražih pjesama omiljenih mu Beatlesa izazvala val neviđenog nasilja.

"U 'ćuzi' je uvijek bučno i kaotično tako da se glazba obično jedva čuje s radija nekog od policajaca", rekao je Trejo u novom intervjuu za New Musical Express. "Međutim, tada je rupa bila neobično tiha i spokojna, što nije slutilo na dobro…. I onda se odjednom prolomilo: 'Judy Judy Judy Judyyyyyyy!' I iznenada: umivaonici su bili polupani, a WC školjke porazbijane... Jednostavno smo svi poludjeli! Ta je pjesma bila tako lijepa da je uistinu 'zaslužila' izazivanje nereda… "

Za svoj posljednji intervju, ovaj 76-godišnji glumac izjavio je kako mu je izolacija zbog koronavirusa u najblažu ruku – smiješna! "Osamnaest mjeseci bio sam u samici", objasnio je, "A ovo ti dođe na isto, samo se odvija u vlastitoj kući. Doduše, smijem izaći u svoje prekrasno dvorište, imam bazen i kvalitetnu hranu, a ne onu smrvljenu, kao u 'ćuzi'. Naime, dok ste ondje, prva tri dana uvjeravate samoga sebe da vam je svejedno, ali četvrti dan...".

Inače, uspješnu filmsku karijeru Danny Trejo dopunio je sinkronizacijom popularnih igrica kao što su 'Grand Theft Auto' , a ujedno je i vlasnik lanca vrlo poznatih restorana širom Los Angelesa: 'Trejo's Tacos', 'Trejo's Cantina' i 'Trejo's Coffee & Donuts'.