Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Osim što je Netflix pružio širok izbor filmova, serija i ostalih sadržaja, također nam je pružio i razne glazbene albume. Od svih serija, koja od njih zauzima prvo mjesto na ljestvici najemitiranijih soundtrackova?

Ovu informaciju pokušala je saznati ekipa sa stranice OnBuy.com koja je provela istraživanje na uzorku od 3467 ispitanika. Cilj je bio saznati koji je najbolji glazbeni album serija, pa su tako suzili izbor na 10 najboljih i najstreamanijih albuma na Spotifyju.

Ovo su rezultati:

Prvo mjesto zauzima serija Stranger Things s približno 87 milijuna streamova po pjesmi. Spotify glazbena lista serije ima 247 600 pratitelja te pruža 2 sata i 55 minuta uživanja u omiljenim pjesmama koje se pojavljuju kroz seriju.

Na drugom se mjestu našla serija 13 Reasons Why. Svaka pjesma sa ovog albuma bila je streamana preko 59 milijuna puta, a album ukupno traje 3 sata i 55 minuta i nudi izvođače poput Billie Eillish te Selene Gomez.

Treće mjesto ove liste zauzela je serija Black Mirror sa 48 milijuna i 944 tisuće streamova. Ako je ova serija nekome bila previše kontrovezna, album glazbe u trajanju od 5 sati i 9 minuta svakako ću ugoditi svim glazbenim ukusima. Na albumu se mogu pronaći pjesme Alanis Morissette, Bee Geesa i Simple Mindsa.

Ostatak liste možete pogledati ispod članka!

ljestvica