Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ekipa sa stranice OnBuy.com nedavno je otkrila kako pjevačica Billie Eilish ima najvjernije fanove. Ovog puta željeli su saznati koji su glazbenici najviše trollani. Za ovo istraživanje uzeti su podaci s Twittera u prethodnoj godini i objavljena je lista od 20 izvođača.

Tko je najviše trollan putem Twittera?

Prvo mjesto ove ljestvice zauzela je pjevačica Cardi B koju najviše osoba jednostavno mrzi na društvenoj mreži Twitter. Više od 24% ukupnih tvitova pjevačice ocjenjeno je negativno. Bilo da je u pitanje njezina narav, tekstovi pjesama ili ljubomora drugih ljudi, uvjerljivo se našla na prvom mjestu ovog istraživanja.

Na drugom je mjestu reper Roddy Ricch. Američki reper postigao je svjetsku slavu 2018. Godine hitom Die Young, ali njegova instant slava nije najbolja “sjela” svima stoga su njegovi tvitovi analizirani mržnjom u postotku od 22.47%.

Pjevač Drake zauzima treće mjesto najtrollanijih glazbenika. Iako je izgradio glazbeno ime i imao nekoliko broj 1 hitova, našao sam na ovoj neželjenoj listi sa čak 22,24% negativnosti u svojim tvitovima.

Vrlo blizu Drakea su glazbenici Future i Lewis Capaldi sa 19,96% te 19,59% negativnosti njihovih tvitova.

Top 10 zaključili su sljedeći glazbenici:
DaBaby – 19.37% negativnosti
SAINt JHN – 18.08% negativnosti
Tones and I – 15.94% negativnosti
The Weeknd – 15.39% negativnosti
24kGoldn – 14.03% negativnosti

Ono što je zanimljivo jest kako je Harry Styles najmanje trollani glazbenik na Twitteru. Analize otkrivaju kako je samo 7,08% mržnje izraženo na Stylesove tvitove te zauzima i drugo mjesto najpozitivnijih osoba sa 68,75%, dok prvo mjesto zauzima Billie Eilish (73,77%).

onbuy trolled artists uk table