Iz|∠SLUŠATELJA

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Woodstock 10CD Experience Cover 2048x

Upravo danas, 15. kolovoza navršava se točno 50 godina od početka održavanja legendarnog "Woodstock-Three Days Of Peace And Music" festivala.

Do sada vjerujem da su ispisane tone papira i kilometri rečenica posvećenih ovom glazbenom događanju, koji je od 15. do 18. kolovoza 1969. godine protresao zemaljsku kuglu. OK, možda tada ne baš tako, kako se to događalo u vremenskim intervalima i kako je vrijeme prolazilo.

U vrijeme održavanja Woodstocka bio sam klinac, koji je tek ulazio u taj svijet glazbe, koja će kasnije u potpunosti preuzeti sve moguće konce u mom životu i odrediti mnoge moje važne stvari i događaje, koji su bitno odredili moj život uopće.

Kada imaš devet godina i na nekom poljskom gramofonu slušaš LP s bezvremenskim uspješnicama The Beatlesa, misliš da je to centar svijeta. A potom u večernjim satima uz neki radio, tranzistor slušaš radio Luxemburg, kojeg više ne čuješ nego čuješ, ali tu se vrte Whoovci, Stonesi, Mamas and Pappas, Dylan, The Birds, Beach Boysi i ta njihova glazba ti tako paše, odgovara i čini te sretnim. Pa, kvragu, tu doista ima nešto, nečega što jednostavno ne mogu objasniti. Da, tu je i moj osam godina stariji brat, koji me plaši kada sviraju Led Zeppelin i govori mi da se tako glasaju vampiri a iz zvučnika trešti "You Shook Me", Plant nemilosrdno "zavija" a ja navlačim pokrivač preko glave... hvata me strah i jeza mi se uvlači u kosti, ali ne mogu odoljeti i usprkos svemu nastavljam slušati... Nevjerojatno i strašno, zar ne?

U to isto vrijeme u Americi događa se glazbeni festival koji je okupio je mnogobrojne hipije, ali i sve one koji vole rock glazbu... i što se dogodilo?

Neočekivani događaj cijele jedne generacije: od očekivanih 200-tinjak tisuća posjetitelja brojka je narasla na nevjerojatnih 450-500 tisuća, dok je još dvaput toliko ostalo na zakrčenim prilaznim putovima. Naime, 50 kilometara u krugu oko mjesta održavanja Woodstocka promet je bio potpuno paraliziran.

Woodstock nije bio puki rock festival kakvih je tog ljeta bilo diljem Amerike: tamo se zapravo odlazilo iz uvjerenja i iz protesta. I to se činilo u doista velikom broju. Nekako je bio trend da se treba izraziti i pokazati svoj stav i ako baš želite i otpor prema standardiziranim društvenim normama i stajalištima. Željelo se oduprijeti slanju vojnika u Vijetnam, željelo se živjeti u onom uvjerenju "Peace and Love" ali u konačnici to je ipak bila utopija. No, važno je bilo pokazati američkoj vladi i narodu da ima i onih koji žele biti drugačiji, kojima nije u interesu ubijati druge, koji imaju toleranciju na boju kože, koji mogu uvažavati i druga mišljenja i stajališta. Sve to učinilo je priču potpuno drugačijom od one kako je zamišljena od početka. Ekipa organizatora željela je zaraditi, naplaćivati ulaznice i sl. No kada su se stvari otele kontroli, jednostavno su sve pretvorili u "free" i cijelo to događanje poprimilo je razmjere koje više nitko nije mogao baš pretjerano kontrolirati. Pitanje zdravstvene, sanitarne skbi, osiguranja samih posjetitelja, dostava i podjela hrane, vode, i svega onoga što i inače prati ovakve festivala bila je nedostatna ili jako manjkava. Svi su ponajprije cijelu manifestaciju gledali kroz novac, profit, zaradu a sve drugo je bilo u drugom planu... nije li mi to od nekud poznato?

S druge pak strane svi oni koji su nastupali na festivalu bili su nekako kao već unaprijed određeni, mada nije bilo tako, a svi mi koji smo tada bili klinci nismo naravno uopće imali pojima što se događa i zbiva. Tek kada sam se domogao trostrukog LP-ja "Woodstock: Music from the Original Soundtrack and More", koji je objavljen 11. svibnja 1970. od strane Atlantic Records Cotillion, te duplog LP-ja "Woodstock Two" objavljenog 1971., počeo sam razumijevati neke stvari i odnose. Važno je istaknuti da sam do ovih albuma došao tek 1974. ili 1975. i to su bili za mene osobno, u toj životnoj dobi, doista istinska glazbena lektira.

Nakon toga usljedila su brojna druga izdanja ovog festivala, sve do ovog kojeg vam upravo sada predstavljam i čiji je naziv: "Woodstock - Back To The Garden [50th Anniversary Experience]", a koje je objavljeno 28. lipnja ove godine od strane izdavačke kuće Rhino.

Izdanje u sebi sadrži deset CD-ova sa 162 pjesme tijekom 32 nastupa u ukupnom trajanju od 12 sati i 41 minutu, te nam donosi još jednu novu, proširenu glazbenu prezentaciju ovog legendarnog festivala. Svakako treba istaknuti da je ovdje riječ je o prvoj kolekciji Woodstocka koja prikazuje snimke svakog izvođača uživo. Pa tako kroz sadržaj ovih deset CD-ova itekako možemo spoznati za što smo tijekom svih ovih godina bili uskraćeni ili nismo imali potpunu ili bolje napisati puniju sliku, što se to zbivalo na "stageu" na Yasgurovoj farmi u Bethelu u američkoj državi New York.

Danas, slušajući i prateći slijed događanja nije mi baš previše jasno zašto odmah na prvo izdanje ovog festivala nisu uvrštena imena poput Jefferson Airplane, Grateful Dead, The Band, Blood Sweat & Tears, Johnnyja Wintera, Sweetwater, Melanie, Quill, Tima Hardina, Janis Joplin, The Keef Hartley Band ili Creedence Clearwater Revival; kao što je bio trostruki LP set mogao je biti i četverostruki ili peterostruki, zar ne? No, to je opet neka druga priča!
Woodstock je tek nakon prošlih godina i desetljeća dobio zapravo sam od sebe na nekoj kvantitativnoj i kvalitativnoj težini. Kako su godine prolazile on je postajo sve značajniji glazbeni događaj i u svojoj poruci nosio je nevjerojatno snažne i direktne vrijednosti generacije koju je obilježila glazba, ljubav, protest i izrazito velika uporaba narkotika.

Tijekom ta tri dana bilo je svega i svačega, svašta se izdogađalo, ali nekako u cijeloj priči ostaje znakovito da na tom legendarnom koncertu nisu nastupila brojna poznata imena, evo ih redom: Bob Dylan, Simon & Garfunkel, The Jeff Beck Group, Led Zeppelin, Byrds, Chicago (u to vrijeme poznat kao Chicago Transit Authority), The Moody Blues, Cream, Frank Zappa, Arthur Lee and Love, The Doors, Spirit, Joni Mitchell, Lighthouse, Roy Rogers, Procol Harum, Jethro Tull, Blues Image, Iron Butterfly, The Rascals, The Beatles, James Taylor i The Rolling Stones. Ima toga još, naravno, ali evo i ovo nam puno govori jer pitanje je jesu li ti izvođači bez obzira na sve ipak morali biti ondje. Naime, oni su tada predstavljali doista nešto toj generaciji ili generacijama mladih.

woodstock 10cd open

ZAKLJUČAK: Puno će se još naime i pisati i prepričavati o legendarnom koncertu Woodstock, kada su kroz tri dana pred gotovo 500 tisuća ljudi prodefilirala neka od najjačih rock imena tog razdoblja i vjerojatno će se još mnoge istine tek otkriti i doznati. No, to je zapravo i ona skrivena čar, koju nam tijekom godina otkrivaju izdavačke kuće. Imam informaciju da to nije naravno sve što se tiče materijala s Woodstocka. Naime, glazbeni magazin "Rolling Stone" 8. svibnja ove godine donosi vijest da se priprema još jedno izdanje od čak 38 CD-ova, da prosto ne vjerujete, zar ne?! Dakle, ova glazbena priča još nije gotova i nastavlja se! Osobno, postavljam retoričko pitanje: što onda nose 60., 70., 80. i 100. obljetnica?

Na samom kraju želim istaknuti činjenicu da su producent Andy Zax, "sound" producent Brian Kehew i "master" inženjer Dave Schultz, izbjegavali što je moguće više ometati snimke kako bi one sačuvale svoju autentičnost. To je zaista velika stvar i o tome oni svjedoče: "We have learned since we began working with the Woodstock tapes in 2005, it’s this: you can’t fix them… That’s less grim than it seems, because once you’ve accepted the idea that there is no way to make these recordings sound slick, you realize that these tapes are the sonic equivalent of heirloom tomatoes — slightly imperfect, but delicious.” Pa tko voli, nek' izvoli!

Više potražite na:
Svoj primjerak možete osigurati ovdje: https://VA.lnk.to/BTTG50
https://www.rhino.com/
https://www.facebook.com/RHINO/
Instagram https://www.instagram.com/rhino_records
Twitter https://twitter.com/Rhino_Records
https://www.rollingstone.com/music/music-features/woodstock-box-set-829716/

Sadržaj izdanja:

DISC 01:
01. Richie Havens - Hello (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
02. Richie Havens - From The Prison Get Together From The Prison (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
03. Richie Havens - High Flying Bird (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
04. Richie Havens - With A Little Help From My Friends (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
05. Richie Havens - Handsome Johnny (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
06. Richie Havens - Freedom (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
07. John Morris - It seems there are a few cars blocking the road (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
08. Sweetwater - Look Out (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
09. Sweetwater - Day Song (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
10. Sweetwater - Two Worlds (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
11. Bert Sommer - Jennifer (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
12. Bert Sommer - And When It's Over (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
13. Bert Sommer - America (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
14. Bert Sommer - Smile (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
15. John Morris - Let's see how bright it can be (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
16. Tim Hardin - How Can We Hang On To A Dream (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
17. Tim Hardin - If I Were A Carpenter (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
18. Tim Hardin - Reason To Believe (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
19. Tim Hardin - Misty Roses (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
20. John Morris - We're a pretty big city right now (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]

DISC 02:
01. John Morris - Somebody, somewhere is giving out some flat blue acid (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8151969) [2019 Mix]
02. Ravi Shankar - Raga Manj Kmahaj (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
03. Melanie - Momma Momma (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
04. Melanie - Beautiful People (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
05. Melanie - Mr. Tambourine Man (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
06. Melanie - Birthday Of The Sun (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
07. John Morris - It's a free concert from now on (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
08. Arlo Guthrie - Coming Into Los Angeles (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
09. Arlo Guthrie - Lotta freaks! (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
10. Arlo Guthrie - Wheel Of Fortune (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
11. Arlo Guthrie - Walking Down The Line (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
12. Arlo Guthrie - Every Hand In The Land (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
13. John Morris - Let's just make the festival, not the other stuff (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
14. Joan Baez - The Last Thing On My Mind (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
15. Joan Baez - I Shall Be Released (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
16. Joan Baez - He already had a very, very good hunger strike going (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
17. Joan Baez - Joe Hill (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
18. Joan Baez - Drug Store Truck Drivin' Man (feat. Jeffrey Shurtleff) [Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969] [2019 Mix]
19. John Morris - That brings us fairly close to the dawn (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
20. John Morris - I guess the reason we're here is music (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
21. Quill - They Live The Life (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
22. Quill - That's How I Eat (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]

DISC 03:
01. Chip Monck - Can those of you in the back hear well (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
02. Country Joe McDonald - Janis (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
03. Country Joe McDonald - Donovan's Reef (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
04. Country Joe McDonald - The Fish Cheer I-Feel-Like-I'm-Fixin'-To-Die Rag (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
05. Chip Monck - Those wishing to be lost, those wishing to be found (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
06. Santana - Savor (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
07. Santana - Jingo (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
08. Santana - Persuasion (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
09. Santana - Soul Sacrifice (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
10. Chip Monck - An exciting set is understandable (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
11. John Sebastian - How Have You Been (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
12. John Sebastian - Rainbows All Over Your Blues (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
13. John Sebastian - I Had A Dream (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
14. John Sebastian - Darling Be Home Soon (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
15. Keef Hartley Band - Halfbreed Medley Sinning For You Leaving Trunk Just To Cry Sinning For You (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
16. Chip Monck - Bring Jerry's nitroglycerin pills to the Indian Pavilion (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]

DISC 04:
01. Chip Monck - Go to Mr. Lang's office right away (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
02. The Incredible String Band - Invocation (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
03. The Incredible String Band - The Letter (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
04. The Incredible String Band - Gather 'Round (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
05. The Incredible String Band - When You Find Out Who You Are (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
06. Chip Monck & Hugh Romney - If things aren't going well for you or whatever (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
07. Canned Heat - Going Up The Country (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
08. Canned Heat - Woodstock Boogie (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
09. Bob Hite & Chip Monck - Can we have a little juice on this other microphone, please (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
10. Canned Heat - On The Road Again (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
11. Chip Monck - It's your own trip (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]

DISC 05:
01. Chip Monck - We'll take care of that right away (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
02. Mountain - Theme For An Imaginary Western (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
03. Mountain - Long Red (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
04. Mountain - Who Am I But You And The Sun (For Yasgur's Farm) [Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969] [2019 Mix]
05. Mountain - Southbound Train (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
06. Chip Monck & Joshua White - Open your eyes wide (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
07. Ken Babbs - So many people have been able to participate in such a debacle (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
08. The Grateful Dead - Mama Tried (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
09. Ken Babbs, Country Joe McDonald - It's a sinister plot! (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
10. The Grateful Dead - Dark Star (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
11. The Grateful Dead - High Time (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
12. John Morris - You're carrying Janis' wah-wah pedals (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8161969) [2019 Mix]
13. Creedence Clearwater Revival - Green River (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
14. Creedence Clearwater Revival - Bad Moon Rising (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
15. Creedence Clearwater Revival - I Put A Spell On You (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
16. Chip Monck - It's going to be a very long evening (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]

DISC 06:
01. Janis Joplin - To Love Somebody (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
02. Janis Joplin - Kozmic Blues (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
03. Janis Joplin - Piece Of My Heart (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
04. Janis Joplin - Music's for grooving, man (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
05. Janis Joplin - Ball And Chain (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
06. Chip Monck - Just in case you should get any ideas about leaving (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
07. Sly And The Family Stone - Medley Everyday People Dance To The Music Music Lover I Want To Take You Higher (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
08. Abbie Hoffman & stagehand - Are you supposed to be up there rapping No, man (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
09. The Who - I Can't Explain (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
10. The Who - Pinball Wizard (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
11. Abbie Hoffman & Pete Townshend - I can dig it (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
12. The Who - We're Not Gonna Take It (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
13. The Who - Shakin' All Over (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
14. The Who - My Generation (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
15. Chip Monck - Welcome this new day (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]

DISC 07:
01. Jefferson Airplane - The Other Side Of This Life (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
02. Jefferson Airplane - Somebody To Love (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
03. Jefferson Airplane - Let's play it out of tune (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
04. Jefferson Airplane - 35 Of A Mile In 10 Seconds (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
05. Jefferson Airplane - Won't You Try Saturday Afternoon (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
06. Jefferson Airplane - We got a whole lot of orange and it was fine (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
07. Jefferson Airplane - Plastic Fantastic Lover (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
08. Jefferson Airplane - Volunteers (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
09. Hugh Romney - If you're too tired to chew, pass it on (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
10. John Morris - The roads are fairly clear now (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
11. Max Yasgur - This is the largest group of people ever assembled in one place (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
12. Joe Cocker - Dear Landlord (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
13. Joe Cocker - Feelin' Alright (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
14. Joe Cocker - Let's Go Get Stoned (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
15. Joe Cocker - Hitchcock Railway (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
16. Joe Cocker - With A Little Help From My Friends (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
17. John Morris, Barry Melton, Rainstorm & Audience - Isn't the rain beautiful (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]

DISC 08:
01. Country Joe And The Fish - Rock & Soul Music (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
02. Country Joe And The Fish - Love (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
03. Country Joe And The Fish - Silver And Gold (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
04. Country Joe And The Fish - Rock & Soul Music (Reprise) [Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969] [2019 Mix]
05. Ten Years After - Help Me (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
06. Ten Years After - I'm Going Home (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
07. Chip Monck - Come down and say hello to us (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
08. The Band - Chest Fever (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
09. The Band - Tears Of Rage (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
10. The Band - This Wheel's On Fire (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
11. The Band - I Shall Be Released (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
12. The Band - The Weight (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
13. Chip Monck - We've just had a slight change in running order (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]

DISC 09:
01. Chip Monck - It's really a drag (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8171969) [2019 Mix]
02. Johnny Winter - Leland Mississippi Blues (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
03. Johnny Winter - Mean Town Blues (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
04. Johnny Winter - Johnny B. Goode (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
05. Chip Monck - It just doesn't seem to be necessary (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
06. Blood Sweat & Tears - More And More (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
07. Blood Sweat & Tears - Spinning Wheel (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
08. Blood Sweat & Tears - Smiling Phases (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
09. Blood Sweat & Tears - You've Made Me So Very Happy (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
10. Crosby, Stills & Nash - Tell 'em who we are, man (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
11. Crosby, Stills & Nash - Suite Judy Blue Eyes (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
12. Crosby, Stills & Nash - Blackbird (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
13. Crosby, Stills & Nash - Marrakesh Express (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
14. Crosby, Stills, Nash & Young - Sea Of Madness (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
15. Crosby, Stills, Nash & Young - Wooden Ships (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
16. Crosby, Stills, Nash & Young - Bummer! (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
17. Crosby, Stills, Nash & Young - 49 Bye-Byes (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]

DISC 10:
01. The Butterfield Blues Band - No Amount Of Loving (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
02. The Butterfield Blues Band - Love March (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
03. The Butterfield Blues Band - Everything's Gonna Be Alright (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
04. Chip Monck & Sha Na Na - Test (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
05. Sha Na Na - Get A Job (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
06. Sha Na Na - Come Go With Me (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
07. Sha Na Na - Silhouettes (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
08. Sha Na Na - At The Hop (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
09. Sha Na Na - Duke Of Earl (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
10. Sha Na Na - Get A Job (Reprise) [Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969] [2019 Mix]
11. Chip Monck - Thank you for making all this possible (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
12. Jimi Hendrix - Hear My Train A Comin' (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
13. Jimi Hendrix - Izabella (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
14. Jimi Hendrix - The Star-Spangled Banner (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]
15. Chip Monck - Good wishes, good day, and a good life (Live at Woodstock, Bethel, NY, 8181969) [2019 Mix]

Disc One
Richie Havens
01. Hello!
02. From The Prison>Get Together>From The Prison
03. High Flying Bird
04. With A Little Help From My Friends
05. Handsome Johnny
06. Freedom
07. It seems there are a few cars blocking the road – John Morris
Sweetwater
08. Look Out
09. Day Song
10.Two Worlds
Bert Sommer
11. Jennifer
12. And When It’s Over
13. America
14. Smile
15. Let’s see how bright it can be – John Morris
Tim Hardin
16. How Can We Hang On To A Dream
17. If I Were A Carpenter
18. Reason To Believe
19. Misty Roses
20. We’re a pretty big city right now- John Morris

Disc Two
01. Somebody, somewhere is giving out some flat blue acid – John Morris
Ravi Shankar
02. Raga Manj Kmahaj
Melanie
03. Momma Momma
04. Beautiful People
05. Mr. Tambourine Man
06. Birthday Of The Sun
07. It’s a free concert from now on – John Morris
Arlo Guthrie
08. Coming Into Los Angeles
09. Lotta freaks!
10. Wheel Of Fortune
11. Walking Down The Line
12. Every Hand In The Land
13. Let’s just make the festival, not the other stuff – John Morris
Joan Baez
14. The Last Thing On My Mind
15. I Shall Be Released
16. He already had a very, very good hunger strike going
17. Joe Hill
18. Drug Store Truck Drivin’ Man- featuring Jeffrey Shurtleff
19. That brings us fairly close to the dawn – John Morris
20. I guess the reason we’re here is music – John Morris
Quill
21. They Live The Life
22. That’s How I Eat

Disc Three
01. Can those of you in the back hear well? – Chip Monck
Country Joe McDonald
02. Janis
03. Donovan’s Reef
04. The Fish Cheer/I-Feel-Like-I’m-Fixin’-To-Die Rag
05. Those wishing to be lost, those wishing to be found – Chip Monck
Santana
06. Savor
07. Jingo
08. Persuasion
09. Soul Sacrifice
10. An exciting set is understandable – Chip Monck
John B. Sebastian
11. How Have You Been
12. Rainbows All Over Your Blues
13. I Had A Dream
14. Darling Be Home Soon
The Keef Hartley Band
15. Halfbreed Medley: Sinning For You>Leaving Trunk>Just To Cry>Sinning For You
16. Bring Jerry’s nitroglycerin pills to the Indian Pavilion – Chip Monck

Disc Four
01. Go to Mr. Lang’s office right away – Chip Monck
The Incredible String Band
02. Invocation
03. The Letter
04. Gather ‘Round
05. When You Find Out Who You Are
06. If things aren’t going well for you or whatever – Chip Monck & Hugh Romney
Canned Heat
07. Going Up The Country
08. Woodstock Boogie
09. Can we have a little juice on this other microphone, please? – Bob Hite & Chip Monck
10. On The Road Again
11. It’s your own trip – Chip Monck

Disc Five
01. We’ll take care of that right away – Chip Monck
Mountain
02. Theme For An Imaginary Western
03. Long Red
04. Who Am I But You And The Sun (For Yasgur’s Farm)
05. Southbound Train
06. Open your eyes wide – Chip Monck & Joshua White
07. So many people have been able to participate in such a debacle – Ken Babbs
Grateful Dead
08. Mama Tried
9. It’s a sinister plot! – Ken Babbs, Country Joe McDonald, et al
10. Dark Star
11. High Time
12. You’re carrying Janis’s wah-wah pedals – John Morris
Creedence Clearwater Revival
13. Green River
14. Bad Moon Rising
15. I Put A Spell On You
16. It’s going to be a very long evening – Chip Monck

Disc Six
Janis Joplin
01. To Love Somebody
02. Kozmic Blues
03. Piece Of My Heart
04. Music’s for grooving, man
05. Ball And Chain
06. Just in case you should get any ideas about leaving – Chip Monck
Sly & The Family Stone
07. Medley: Everyday People>Dance To The Music>Music Lover>I Want To Take You Higher
08. Are you supposed to be up there rapping? No, man. – Abbie Hoffman & stagehand
The Who
09. I Can’t Explain
10. Pinball Wizard
11. I can dig it – Abbie Hoffman & Pete Townshend
12. We’re Not Gonna Take It
13. Shakin’ All Over
14. My Generation
15. Welcome this new day – Chip Monck

Disc Seven
Jefferson Airplane
01. The Other Side Of This Life
02. Somebody To Love
03. Let’s play it out of tune – Grace Slick
04. 3/5 Of A Mile In 10 Seconds
05. Won’t You Try/Saturday Afternoon
06. We got a whole lot of orange and it was fine – Grace Slick
07. Plastic Fantastic Lover
08. Volunteers
09. If you’re too tired to chew, pass it on – Hugh Romney
10. The roads are fairly clear now – John Morris
11. This is the largest group of people ever assembled in one place – Max Yasgur
Joe Crocker
12. Dear Landlord
13. Feelin’ Alright
14. Let’s Go Get Stoned
15. Hitchcock Railway
16. With A Little Help From My Friends
17. Isn’t the rain beautiful? – John Morris, Barry Melton, rainstorm & audience

Disc Eight
Country Joe & The Fish
1. Rock And Soul Music
2. Love
3. Silver And Gold
4. Rock And Soul Music (Reprise)
Ten Years After
05. Help Me
06. I’m Going Home
07. Come down and say hello to us – Chip Monck
The Band
08. Chest Fever
09. Tears Of Rage
10. This Wheel’s On Fire
11. I Shall Be Released
12. The Weight
13. We’ve just had a slight change in running order – Chip Monck

Disc Nine
01. It’s really a drag – Chip Monck
Johnny Winter
02. Leland Mississippi Blues
03. Mean Town Blues
04. Johnny B. Goode
05. It just doesn’t seem to be necessary – Chip Monck
Blood, Sweat & Tears
01. More And More
02. Spinning Wheel
03. Smiling Phases
04. You’ve Made Me So Very Happy
Crosby, Stills & Nash
05. Tell ’em who we are, man
06. Suite: Judy Blue Eyes
07. Blackbird
08. Marrakesh Express
Crosby, Stills, Nash & Young
09. Sea Of Madness
10. Wooden Ships
11. Bummer!
12. 49 Bye-Byes

Disc Ten
The Butterfield Blues Band
01. No Amount Of Loving
02. Love March
03. Everything’s Gonna Be Alright
Sha Na Na
04. Test – Chip Monck & Sha Na Na
05. Get A Job
06. Come Go With Me
07. Silhouettes
08. At The Hop
09. Duke Of Earl
10. Get A Job (Reprise)
11. Thank you for making all this possible – Chip Monck
Jimi Hendrix
12. Hear My Train A Comin’
13. Izabella
14. The Star Spangled Banner>Purple Haze
15. Good wishes, good day, and a good life – Chip Monck

(Rhino)

Yours,
Mladen Loncar - Mike