Kazalište i film

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

KinoKinoFestival 2017 3

Treće izdanje Međunarodnog filmskog festivala za djecu - KinoKino održat će se u veljači ove godine. O najboljim dugometražnim igranim filmovima odlučivat će profesionalni i dječji žiri. KinoKino traži petoro osnovnoškolaca koji žele biti dio žirija i u mogućnosti su sudjelovati u svim aktivnostima za vrijeme trajanja festivala, od 14. do 18. veljače 2018. u zagrebačko kinu Europa.

Članovi žirija imat će zadatak pogledati sve filmove u natjecateljskom programu  dugometražnih filmova te će odlučiti o pobjedničkom filmu koji osvaja nagradu dječjeg žirija KinoKina. Članovi dječjeg žirija tijekom trajanja festivala imat će osiguran ručak, kokice i sokove u kinu Europa te, ukoliko je potrebno, ispričnicu za izostanak s nastave. Uz paket ulaznica, mali žirijevci i žirijevke dobit će kao znak zahvale i festivalsku torbu punu iznenađenja.

Pozivamo sve zainteresirane osnovnoškolce u dobi od 11 do 15 godina koji žele biti dio žirija Festivala KinoKino da se prijave na natječaj. Potrebno je poslati motivacijsko pismo (najviše  1800 znakova) i kritiku svojeg najdražeg filma e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U prijavi je potrebno napisati kontakt roditelja ili staratelja (ime i prezime, telefon i e-mail) te navesti koju školu pohađate. Prijave traju do 9. siječnja, a potom ćemo prijavljene koji su ušli u uži krug pozvati u kino Europa na filmsku projekciju, 12. siječnja u jutarnjim satima, kako bismo se upoznali. Poslije projekcije i kratkog druženja uz razgovor o filmu odlučit ćemo tko je primljen u žiri te ćemo u ponedjeljak, 15. siječnja, objaviti članove i članice žirija.

Sve informacije o postupku prijave nalaze se na http://kinokino.hr/kinokino-festival-trazi-clanove-clanice-djecjeg-zirija/.