Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Tresnja Vizual za baletne radionice

Tijekom proljetnih školskih praznika zagrebačko kazalište Trešnja nudi predstave uz promotivne cijene ulaznica, kreativne radionice, baletne kamp radionice, otvoreni sat baleta, razgledavanje kazališta…

Program „Praznici u Trešnji“ osmišljen je za djecu predškolskog i školskog uzrasta u svrhu edukacije, poticanja kreativnosti i zabave. Za sve zainteresirane održat će se kreativne radionice i radionice baleta, a na rasporedu su i popularne predstave „I opet...Miffy“, „Carevo novo ruho“, „Najotmjeniji div u gradu“ te program obilaska kazališta „U kazalištu o kazalištu“.

Radionica izrade uskrsnih ukrasa „Male ruke mogu sve“ održat će se vikend uoči Uskrsa, u subotu, 24. ožujka u 15,45 sati. Radionica nudi aktivnosti koje potiču kreativnost, uče strpljenju, pospješuju finu motoriku i uveseljavaju polaznike jer sve što izrade vlastitim rukama mogu ponijeti svojoj kući. Namijenjena je djeci od 4 do 10 godina i trajat će 60 minuta pod vodstvom učiteljice mentorice Ive Zeljko. Nakon radionice polaznici mogu uživati u pustolovinama zečice Miffy u hit mjuziklu „I opet...Miffy“.

Radionica „Kreativno carstvo“ održat će u utorak 3. travnja u 16,45 sati. Radionica nudi aktivnosti koje potiču dječju maštu, kreativnost i komunikacijske vještine. Polaznici će ukrašavati dvorac i izrađivati krunu, kojom će se okruniti kao mali carevi kreativnosti. Namijenjena je djeci od 5 do 10 godina i trajat će 60 minuta pod vodstvom odgajateljice Ivane Jurine. Nakon radionice na programu je predstava „Carevo novo ruho“ za koju će promotivna cijena ulaznice biti samo 20 kuna.

Otvoreni sat baleta održat će se 24. ožujka u 18,00 sati, na kojem će se predstaviti baletna kamp radionica „Labuđe jezero“. Radionica će se odvijati od 3. do 8. travnja. Polaznike će se upoznati s baletnim klasikom te će ih se podučiti osnovama koreografije „Četiri mala labuda“. Radionica će se održati u suradnji s Malom performerskom scenom, a namijenjena je djeci od 6 do 12 godina. Program radionice bit će prilagođen uzrastu polaznika, a za upis nije potrebno predznanje. Djevojčice će na dar dobiti baletni tutu i tijaru, a dječaci kostim princa. U paket su uračunate i ulaznice za predstavu „Carevo novo ruho“ i program „U kazalištu o kazalištu“, a posljednjega dana polaznici će održati ogledni sat za roditelje.