Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Image33 27

Grupa Tragovi postoji već godinama, ali svoju profesionalnu karijeru, započeli su suradnjom s Denisom Dumančićem, na njihovom prošlom singlu "Sve na ljubav miriše". Pjesma ih je vrtoglavo lansirala među izvođače najemitiranijih pjesama te su tako čak 12 tjedana bili ravno uz bok ostalim kolegama na listi HRTOP40. Na našim stranicama ste ih imali prilike upoznati kroz mini intervju, a sada nam njihov frontmen Mihael predstavlja svojih 7 presudnih albuma.

Toše Proeski - "Pratim te" (2005.)
Tim albumom i pjesmom „Pratim te“ saznao sam za Tošu. Sjećam se kako sam u osnovnoj školi uvijek kad bi pisao neku zadaću uz to preslušavao baš ovaj album. Svakako najveći glazbeni utjecaj na mene ima Toše.  

Michael Buble - "Michael Buble meets Madison Square Garden" (2009.)
Jedan od dva albuma koja mi se stalno vrte u autu. Obožavam zvuk big banda, jazz i swing aranžmane i njegov vokal koji sve skupa savršeno upotpuni.

AC/DC - "Live at River Plate" (2011.)
Live izvedbe mi je najdraže slušati, pogotovo ako uz to postoji i video zapis. Ovaj DVD album i koncert u River Plateu mi je definitivno ''najvrćeniji'' DVD kod kuće. Preporuka za sve muzičare da ga pogledaju i poslušaju.

Leteći Odred - "Od Prevlake do Dunava" (1996.)
Bez ovog albuma ne mogu zamisliti svoje tinejdžerske dane.

Robbie Williams - "I've Been Expecting You" (1998.)
Prvi album koji sam dobio na poklon i prvi CD koji sam zavrtio na tadašnjim popularnim kućnim linijama. Pjesme ''Millennium'' i ''She is the one'' pjevušim dan danas.

The Beatles - "Yellow Submarine" (1969.)
Teško mi je izdvojiti samo jedan album Beatlesa jer mi je tata veliki ljubitelj tog benda i najviše preko njega znam za njihov opus.

Ed Sheeran - "Divide" (2017.)
To je ono što trenutno slušam i čemu se divim. Ogroman talent jednog muzičara koji je počeo sa sviranjem na ulici, a danas se nalazi na svim top listama diljem svijeta.