MC

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Listopad 2015
Format Albumi
Vrsta / Hard rock / Stoner rock / Alternative/Indie Rock / Alternative Pop/Rock / Garage Punk
Dodano Četvrtak, 18 Veljača 2016
Žanr Rock
Length 34:16
Broj diskova 1
Edition date Listopad 2015
Država Europa
Etiketa T-Boy Records
Catalog Number 06025 473 929-5 (4)
Edition details objavljeno: 2.10.2015.; produkcija: Joshua Homme; snimano: Pink Duck Studios, Sound City & 11AD
Tags Eagles of Death Metal T-Boy Records Joshua Homme

Review

Čistu dozu američkog rock'n'rolla donose Eagles Of Death Metal na novom albumu, provokativne naslovnice. Ovaj se puta knjiga može suditi prema koricama jer upravo one na najbolji način opisuju karakter i amosferu samog albuma. Suradnja Hughesa i Hommea i ovog je puta bila prilično uspješna, stoga će svaki fan, pa čak i usputni slušatelj biti prilično zadovoljan s onim što je čuo. Energija je izuzetno pozitivna, uz jednostane melodije upotpunjene gitarskim solažama i humoristične stihove kao šlag na torti.

Album otvara pjesma koja sjeda na prvu – „Complexity“ koja je ujedno bila i prvi singl. Doslijedno predstavlja album i već na prvu se osjeća vibra koja stalno prati slušatelja. Nešto više distorzije i prljavog rocka našlo se u pjesmi „Silverlake“ koja priča zanimljivu priču. Kratka, ali slatka, s punkerskim duhom je „Got A Woman“, pokreće na akciju i diže atmosferu. Slijedi „I Love You All The Time“ koja je laganija i koju su u humanitarne svrhe obradili mnogi poznati glazbenici. „Oh Girl“ bi se mogla opisati kao groovy stvar tipične ljubavne tematike dok su se u „Got The Power“ dečki poigrali vokalnim dionicama na vrlo pozitivan način. Nakon stonerske i pomalo neobične „Skin-Tight Boogie“ slijedi vrlo kratak povratak na „Got A Woman“, pjesma „The Deuce“ i „Save A Prayer“, obrada pjesme grupe Duran Duran. Za sam kraj ostavili su „The Reverend“ koja zatvara još jedno poglavlje u karijeri EODM u standardnom tonu.

Ako ste za zafrkaniciju popraćenu dobrim riffovima, onda je ovaj album svakako za vas. Neopterećeni trendovima i bez imalo kompromisa ili namjernog stvaranja, EODM su napravili jedanaest pjesama za čisto uživanje i cuganje u dobrom društvu.

Maja Trstenjak

Hits 1552
Heart On « Heart On Eagles of Death Metal Albumi Kronologija

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42