MC

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Listopad 2007
Format Albumi
Vrsta Rock / Blues / Hard rock / Southern rock
Dodano Nedjelja, 23 Listopad 2011
Žanr Rock
Length 57:07
Broj diskova 1
Edition date 2007
Država USA
Etiketa Atlantic Records / Dancing Bear
Tags

Review

 

Imate Kid Loco, Kid Koala, Kid Rađa i onda dođe Kid Rock, koji više ne repa o travi i konjaku i dupetima plejbojevih zečica već pjeva o gladi u svijetu i problemima zemalja u razvoju. Je li mu Snoop uvalio neki gadni skank? Da se voda u Detroitu konačno pretvorila u motorno ulje ili je Kid Rock, baš kao i svaki izliječeni džanki, pronašao novi dop i to odlučio podijeliti sa svijetom?
 
Izgleda da jest. Dame i gospodo, američki državljanin Robert James Ritchie (1971.) pronašao je Svevišnjeg. Osobno, na mjestu Svevišnjeg bi se malo bolje skrivao.
 
Ovaj album je od prošle godine, ali nas ništa ne sprečava da ga pošteno ispljujemo kao da je ovaj čas prošao zadnji bit od vašeg najdražeg seedera. Trenutno je aktualan singl All Summer Long koji je megahit i koji je čak pušćan na country radio postajama po Sjedinjenim Američkim Državama, a kako i ne bi bio megahit kad je pola pjesme maznuto od Lynyard Skynyard i Sweet Home Alabama, a druga polovica od Warren Williama Zevona i njegove Werevolves In London.
 
Boga je našao u Amen, prodao priču o maloljetničkom napušenom taslačenju u All Summer Long, a u So Hott već želi nabijati na niježnik razne tvrdoguzne MILFice. Na Sugar (opet) hoće šećer iliti pi*ku preko distorzirane podloge.
 
Ovoliko multiplog umjetnika sa ovako bogatim temama nisam sreo još od Sky Wiklera s tim da je Sky Wikler bolji; osim kada radi rock opere.
 
Pametnome dosta.
 
Antonio Hadrović
Hits 700
Kid Rock Albumi Kronologija Rebel Soul » Rebel Soul

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42