MC

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Listopad 2005
Format Video
Vrsta Jazz / R&B / Soul
Dodano Utorak, 19 Travanj 2011
Žanr Soul
Length 1:12:22
Broj diskova 1
Edition date Listopad 2005
Država SAD
Edition details Producenti: Alicia Keys, Alex Coletti, Peter Edge, Jeff Robinson.
Tags

Review

MTV unplugged zombie serijal je živ i mlada Alicia Keys gostuje u novoj epizodi.

Unplugged koncerti obilježili su devedesete i gurnuli puno bendova pod reflektore slave zamotane u ištekane aranžmane, no svaki pravi čitatelj www.krizevci.info zna da za njega postoje samo tri MTV unplugged albuma: Alice In Chains, Nirvana i Neil Young.

Koncert je sniman u New Yorku, Brooklyn Academy of Music na dan četvrti srpnja prošle godine što će reći da je od Dana D prošlo točno 61 godina i mjesec dana. Svi oni koji su odigrali Call of Duty 2 sada se mogu koncentrirati natrag na album.
U šesnaest skladbi mlada Alicia daje presjek svoja dva albuma (Songs in A Minor kao prvi te The Diary of Alicia Keys kao drugi) ali i dovodi neke neuobičajene goste poput Adama Levinea iz Maroon 5 te careve Mos Defa i Commona kao i najmlađeg muškog potomka Roberta Neste Marleya - mladog Damiana. I kažem vam, mladi Damian bit će velik, doduše ne kao tata ali sjedit će mu s desna kada dođe vrijeme za to.
 
Sa frontmenom Maroon 5 Alicia radi obradu starog klasika Rolling Stonesa pod naslovom Wild Horses. Da je mrtav, Keith Richards, ne bi se okretao u grobu jer je stvar sasvim solidno odrađena kao i How Come You Don't Call Me Anymore; skladba jednog od najvećih pangalaktičkih švalera u povijesti rocka – Princea. No prava ludnica nastane na kraju kada se izvodi medley Love It Or Leave It Alone/ Welcome To Jamrock, a Welcome To Jamrock je bolja stvar od Welcome To The Jungle od Guns`N`Roses i skoro jednako dobra kao Welcome To Paradise od Green Day.


Antonio Hadrović
Hits 923

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42