MC

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Ožujak 2011
Format Albumi
Vrsta Synthpop
Dodano Četvrtak, 21 Travanj 2011
Žanr Dance-pop
Length 48:00
Broj diskova 1
Edition date 2011
Država SAD
Etiketa RCA
Catalog Number 88697-86508-2
Edition details Datum objave: 18. 3. 2011.; Produkcija: Ammo Dave Audé Benny Blanco Shondrae
Tags

Review

Trend u kojem danas možete prepoznati Ke$hu započela je Lady GaGa nedavno prije nje - album The Fame, pa zatim reizdanje The Fame Monster (iako je ona naglašavala da je ta kolekcija od 8 pjesama dovoljno snažna da bi se prozvala samostalnim drugim albumom) te The Remix koji je, kako mu samo ime kaže, kolekcija remiksiranih pjesama. Kod Ke$he je ista stvar - Animal, zatim reizdanje/EP Cannibal, a sada i I Am The Dance Commander + I Command You To Dance, remix album s jednom novom/starom unreleased pjesmom.

Kod remix albuma čest je slučaj da ne uspijevaju biti toliko dobri da vas natjeraju da ih poslušate više od jednom jer, na kraju krajeva, sve pjesme ovdje su remixevi, a oni su rijetko kad bolji od originala. Međutim, kod ovoga to nije baš slučaj. Svaki je remix djelo drugog producenta, a to uzrokuje šarolikost ove kolekcije pjesama. Nisu to ni loši remixevi, baš naprotiv. Većina njih odlično obavlja svoju ulogu (izaziva u vama želju za plesom).

Zanimljiv gost na albumu svakako je André 3000, jedna polovica OutKasta, koji je ovdje svoje mjesto našao na The Sleazy Remixu kojem je darovao jednu odličnu strofu i time ga učinio kanda zanimljivijim od originalne verzije. Blow (Cirkut Remix) odličan je elektronski plesni vrtlog, a čak je i daleko bolji od originalne, poprilično prosječne i generične verzije. Animal (Switch Remix) već je treća verzija jedne od najboljih Ke$hinih pjesama (druga je bila Billboard Remix sa Cannibal EP-a) i nešto je manje plesna od ostatka albuma, no to pokriva velikom detaljnošću produkcije, jakim elementima dubstepa i raznim zanimljivim zvukovnim dodatcima. Vrijedni spomena su i sedmominutni club remixevi pjesama Your Love Is My Drug i We R Who We R, a i jedina neremiksirana pjesma, Fuck Him He's A DJ. Dakako, nisu svi remixi blistavi. Oba TiK ToK remixa su poprilično loša (no možda je i problem u tome što nam je svima ta pjesma odavno izašla na uši), a ni Take It Off ni Blah Blah Blah remixevi također nisu ništa o čemu bi se moglo pisati u pozitivnom smislu.

Međutim, ovo je, sve u svemu, solidna kompilacija pjesama namijenjenih klubovima, plesu i zabavi, a pokraj jake klupske produkcije čak ni Ke$hini često loši i repetitivni tekstovi ne dospijevaju u prvi plan, što nekako čini sveukupni dojam boljim. Ni ovo nije jedan od rijetkih remix albuma koje ćete poslušati više od jednom, bar ne u cijelosti, no pojedine pjesme stvarno su vrijedne višestrukih slušanja, a poslužit će vam i kao izvrsna podloga za subotnji izlazak.

Hits 897
Cannibal « Cannibal Ke$ha Albumi Kronologija

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42